Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Andžejam Ļebedevam 7 punkti, šovakar - pret bijušo komandu un Franci Gustu

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Andžejam Ļebedevam 7 punkti, šovakar - pret bijušo komandu un Franci Gustu
Andžejs Ļebedevs sekmīgi aizvadīja pirmo pārbaudes maču pirms jaunās sezonas.

Pirmo pārbaudes maču pirms jaunās spīdveja sezonas aizvadīja Andžejs Ļebedevs un viņa jaunā komanda Lešno "FOGO Unia" - titulētākais Polijas spīdveja klubs viesos ar 44:45 zaudēja Gožuvas "Stal" komandai. Abas komandas deva daudz iespēju braukt rezervistiem un junioriem.

Andžejs Ļebedevs piedalījās tikai trijos braucienos. Vispirms kopā ar Damjanu Ratajčiku atveda neizšķirtu 3:3 (uzvarēja Oskars Paluhs, bet Ļebedevs bija trešais), bet tad Andžejs divos braucienos uzvarēja - vispirms viņš pārspēja pagājušā gada bronzas medaļas ieguvēju "Grand Prix" seriālā (3. vieta arī Latvijas GP izcīņā Rīgā) slovāku Martinu Vaculiku un kopā ar 20 gadus veco austrālieti Keinenu Rjū atveda 4:2 uzvaru, bet tad pārī ar Rjū uzvarēja ar 5:1 un panāca 28:20 Lešno komandas labā. Kopā Ļebedeva rēķinā 7 punkti.
Viesiem vēl divas reizes bija 8 punktu pārsvars, taču viņi neveiksmīgi aizvadīja mača beigas - vispirms no 38:40 panāca 43:40 (mājiniekiem abi braucēji piedzīvoja kritienu), bet pēdējā braucienā zaudēja ar 1:5 un visā mačā - 44:45. Abu komandu treneri izmantoja pa astoņiem braucējiem un deva iespēju sevi apliecināt visiem - tāpēc jau arī notiek pārbaudes jeb sparingmači pirms sezonas.
Šovakar plkst. 17.30 pēc Latvijas laika Lešno komanda aizvadīs pirmo pārbaudes maču savā mototrekā un tiksies ar Andžeja Ļebedeva bijušo komandu, pagājušā gada Polijas Ekstralīgas vicečempioni Vroclavas "Betard Sparta" komandu. Vroclavas komandas rindās būs arī Francis Gusts, kuram tas būs pirmais sparingmačs šajā komandā un pirms jaunās sezonas.