Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:675, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

"Stipro skrējienam 4" pieteicies rekordliels dalībnieku skaits

4. maijā kino pilsētiņā "Cinevilla" atkal pulcēsies Latvijas stiprākie cilvēki, lai piedalītos "Stipro skrējienā 4". Šobrīd skrējienam pieteikušies vairāk kā 2000 dalībnieku.

2010.gada pavasarī tika iedibināta jauna tradīcija - iesākt vasaras sporta sezonu ar “Stipro skrējienu”. Kopš pagājušā gada Latvijas stiprākie skrējēji pulcējas Tukuma novada Slampes pagasta kino pilsētā „Cinevilla”. „Stipro Skrējiens 4” domāts visiem aktīviem cilvēkiem, kuriem patīk izmēģināt savus spēkus un ir vēlme pierādīt to, ka sēdēšana ofisā nav mazinājusi viņu sportisko garu un vēlmi sportot.

Šobrīd „Stipro Skrējienam 4” jau pieteikušies 2027 dalībnieki, tostarp 821 vīrieši un 202 sievietes. Komandu skaits arī pakāpeniski pieaug, bet šobrīd savus spēkus ir gatava pārbaudīt 251 komanda. Dalībnieku kontingents ir gana raibs - ofisu darbinieki, Olimpisko spēļu dalībnieki un sabiedrībā zināmi ļaudis – dziedātājs Intars Busulis, Dailes teātra aktieris Lauris Dzelzītis u.c., kuri ir pieņēmuši izaicinājumu pārbaudīt sevi šajā ekstrēmajā skrējienā. Šeit nav tautības, reliģiskās un politiskās pārliecības ierobežojumu. Ikviens ir aicināts skriet Par Stipru Latviju!

Pieteikšanās „Stipro skrējienam 4” vēl joprojām turpinās. Organizatori gaida pieteikumus, lai varētu noteiktu Latvijas stiprāko komandu, spēcīgāko augstskolu un veiklāko gan sieviešu, gan vīriešu kārtas pārstāvi.

Šāda veida skrējiens ir vienīgais Austrumeiropā un Skandināvijā, tāpēc varam lepoties ar to, ka esam īpaši un vienreiz gadā spējam aizraut tik daudz ekstrēmā sporta veida mīļotājus.

Seko:

Draugiem.lv Lapas - Par Stipru Latviju - Sākums - draugiem.lv
Facebook.com facebook.com
Twitter.com https://twitter.com/ParStipru

Informāciju sagatavoja:
Līga Abakuka, biedrība "Par Stipru Latviju"


, 2012-04-23 17:18, pirms 12 gadiem
Trakajiem pieder pasaule!!!!!
, 2012-04-23 17:57, pirms 12 gadiem
"Šobrīd „Stipro Skrējienam 4” jau pieteikušies 2027 dalībnieki, tostarp 821 vīrieši un 202 sievietes."
!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
, 2012-04-23 18:15, pirms 12 gadiem
kasrim rakstīja: "Šobrīd „Stipro Skrējienam 4” jau pieteikušies 2027 dalībnieki, tostarp 821 vīrieši un 202 sievietes."
!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
Tik dumjam jautājumam par maz "?" un "!" zīmes.
Pieskaiti vēl 250 komandas!
Publicitātes foto

Vēl tikai šodien pieteikties "Betsafe Stipro skrējienam" izdevīgāk

Līdz 31. martam "Betsafe Stipro skrējienam", kas maijā nogalē notiks Ķegumā, atpūtas un sporta bāzes "Zelta Zirgs" teritorijā, var reģistrēties par lētāku dalības maksu. Šobrīd, kad visā Latvijā iestājies pavasaris, līdz populārākajam šķēršļu skrējienam Latvijā atlikuši tieši divi mēneši, šobrīd savu dalību tajā apstiprinājuši jau vairāk nekā divi tūkstoši skrējēju.
Publicitātes foto
8

Sākusies pieteikšanās ikgadējam "Stipro skrējienam"

2. februārī sākās pieteikšanās vienam no lielākajiem tautas sporta notikumiem - sacensībām "Stipro skrējiens”, kas šogad notiks divas dienas - 27. un 28. maijā. Norises vieta jau otro gadu pēc kārtas būs atpūtas un sporta bāze "Zelta Zirgs", Ķegumā.
Inga Dauškāne
Publicitātes foto
6

"Stipro skrējienā 2014" atkal triumfē Dauškāne, vīru konkurencē labākais Rekuņenko

4. maijā, kinopilsētā „Cinevilla” noslēdzās jau sestais „Stipro skrējiens”, kurā piedalījās gandrīz 6500 stiprinieki. Laikapstākļi nelutināja nevienu, tomēr visi drosmīgi stājās uz starta līnijas, lai pārvarētu sevi, palīdzētu viens otram un dotos kopīgā, vienojošā skrējienā par Latviju.