Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Marejs pēc potītes savainojuma atsācis treniņus

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Marejs pēc potītes savainojuma atsācis treniņus
Endijs Marejs. Foto: Reuters/Scanpix

LETA--DPA. Lielbritānijas tenisists Endijs Marejs pēc marta beigās gūtā potītes savainojuma atsācis treniņus, taču vēl nav zināms, kad viņš atgriezīsies sacensībās.

Kā zināms, 36 gadus vecais Marejs potītes savainojumā iedzīvojās 24.martā Maiami "ATP 1000" turnīra trešās kārtas mačā ar tenisistu Tomašu Mahaču.

Piektdien sociālajos tīklos bijušais ranga līderis ievietoja video, kurā redzams trenējoties iekštelpu kortos.

Joprojām nav skaidrs, kad Lielbritānijas pārstāvis atgriezīsies sacensību apritē, taču viņš ir iekļauts dalībnieku sarakstā Francijas atklātajam čempionātam, kas sāksies 20.maijā.

Tāpat nav zināms, vai Marejs varēs startēt šā gada Vimbldonas atklātajā čempionātā, kurš sāksies 1.jūlijā. Tikmēr pats spēlētājs izteicis vēlmi startēt Parīzes olimpiskajās spēlēs, kuras sāksies 26.jūlijā.

Marejs ir 2012. un 2016.gada olimpisko spēļu čempions vīriešu vienspēlēs, viņa kontā ir trīs "Grand Slam" tituli (divi - Vimbldonā un viens ASV atklātajā čempionātā), kā arī uzvaras 46 ATP raudzes turnīros.

Pašlaik Marejs ATP rangā ieņem 56.pozīciju.

Izmantotie resursi:
LETA