Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Semeņistaja nepārvar Antaljas "WTA 125" turnīra dubultspēļu pirmo kārtu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Semeņistaja nepārvar Antaljas "WTA 125" turnīra dubultspēļu pirmo kārtu
Darja Semeņistaja. Foto: Zumapress/Scanpix

LETA. Latvijas tenisa otrā rakete Darja Semeņistaja pārī ar Gruzijas tenisisti Natelu Dzalamidzi otrdien nepārvarēja Antaljas "WTA 125" turnīra dubultspēļu sacensību pirmo kārtu.

Latvijas un Gruzijas duets pirmās kārtas jeb astotdaļfināla mačā ar 4-6, 2-6 zaudēja Verai Zvonarevai un Ungārijas pārstāvei Timeai Babošai, kuras ir dubultspēļu sacensību favorītes.

Latvijas tenisiste, kura WTA rangā ierindojas 109.pozīcijā, vienspēļu sacensībās izsēta ar otro numuru un pirmās kārtas spēlē tiksies ar francūzieti Karolu Monē (WTA 195.).

Turnīrs Antaljā māla seguma kortos norisināsies līdz 31.martam.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2024-03-26 13:30, pirms mēneša
Tiesnešu stulbums un aplamības līniju nosaukšanā un punktu piešķiršanā arī ir iemesls Semeņistajas un Dzalamidzes zaudējumam šajā mačā. Šie tizleņi nu nekādi negribēja vienlīdzīgi uz abām pusēm noteikumus piemērot, nosaukt līnijas un punktus piešķirt. Viņi nekad par sitieniem pretinieka laukuma pusē Semeņistajai un Dzalamidzei punktus nepiešķīra. Viņi par to punktus piešķīra tikai Zvonarjovai un Babošai. Tiesnešu tizluma un korumpētības kalngals. Es ceru ka šitos korumpētos tiesnešus no darba atlaidīs, jo šādi maču tiesāt nedrīkst.

     [+] [-]

, 2024-03-26 21:11, pirms mēneša
Es būtu ļoti pārsteigts, ja Daša būtu vinnējusi dubulteni pret bijušo dubultspēļu līderi un dubultspēļu desmitnieka spēlētāju... Galvenais, lai Daša dubultenēs satrenējas uz Kingas mačiem, lai netrīc kājas blakus Aļonai...