Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:15, Did:0, useCase: 3

NBA ieiet izslēgšanas spēļu fāzē. Kuri ir favorīti cīņā par trofeju?

Mārcis Martini
Mārcis Martini

Pasaules spēcīgākajā basketbola līgā NBA pienācis posms, kurā komandas centīsies ielēkt pēdējā “play-off” vilcienā. Līgas vadība “play-in” formātu pirmo reizi kā eksperimentu ieviesa 2019./20. gada sezonā un tagad nolēmusi pie tā vismaz tuvākos gadus pieturēties. Šobrīd uz palikušajām četrām “play-off” biļetēm pretendē 8 komandas

Austrumu konferencē gaidāmi sekojoši dueļi: Čikāgas “Bulls” (9.) pret Atlantas “Hawks” (10.) un Filadelfijas “76ers” (7.) pret Maiami “Heat” (8.). Kamēr Rietumos spēkosies Ņūorleānas “Pelicans” (7.) ar Losandželosas “Lakers” (8.) un Sakramento “Kings” pret “Goldensteitas “Warriors” (10.). Pirmās spēles paredzētas naktī uz 17. aprīli ar pēdējo divu nosaukto pāru dalību.

“Lakers” un “Pelicans” cīņa pēc “Olybet” bukmeikeru domām uzskatāma par potenciāli sīvāko, abu vienību iespējām uzvarēt esot novērtētām ar koeficientu 1,92. Arī otrajā Rietumu duelī nav izteiktu favorītu, bet “Warriors” uzvarai piešķirts koeficients 1,72.

Tikmēr “OIyBoosts” sadaļā ir arī apvienotais likmju piedāvājums ar paaugstinātu koeficientu 3,50, liekot uz “Lakers” un “Warriors” uzvarām (ieskaitot papildlaiku) kopā.

Austrumu klubu dueļos favorītu lomās būs “76ers” un “Bulls” ar koeficientu vērtību uz uzvaru esot attiecīgi 1,52 un 1,62. Te gan jāatzīmē, ka “Heat” pērn spēja aizkļūt līdz NBA finālam, pat neskatoties uz faktu, ka pirmo maču tā kā 7. vietas īpašniece zaudēja, bet spēja reabilitēties turpmāk.

Tāpat mūsu sporta totalizatora spēlētājiem ir opcija prognozēt, kuras “play-in” turnīrā spēlējošās komandas kvalificēsies “play-off” stadijai, piedāvājot pievilcīgus koeficientus. Piedāvāto likmju klāstu var aplūkot šeit.

“Play-off” bilde – cerības uz Porziņģi uz “Celtics”

Porziņģis un Bostonas “Celtics” aizvadīja iespaidīgu regulāro sezonu, komandai finišējot pārliecinošā pirmajā vietā līgā. “Olybet” ekspertu prognozēs pirms gaidāmajām izslēgšanas spēlēm tieši “Celtics” ir favorītu lomā uz uzvaru visā sezonā. Iespējamība novērtēta ar koeficientu 2,60, bet uz papēžiem tai min pērnā gada čempione Denveras “Nuggets” (koef. 4,00).

Zīmīgi, ka top 8 komandu prognozēs sešas nāk no Rietumu konferences, kas apstiprina arī iepriekšējās sezonās redzēto laukumā – šī krasta klubiem ir gan labāka kopējā uzvaru un zaudējumu bilance, gan arī bijusās vairāk uzvaras tiešās pretstāvēs ar otras konferences vienībām. Ar pilnu “Olybet” prognožu piedāvājumu par turnīra uzvarētāju var iepazīties te.