Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Helmanim 8+11 Vācijā, Jakoviča pārstāvētā Spānijas otrās līgas līdere pārtrauc uzvaru sēriju

Agris Suveizda

Helmanim 8+11 Vācijā, Jakoviča pārstāvētā Spānijas otrās līgas līdere pārtrauc uzvaru sēriju
Krišs Helmanis. Foto: Eibner/Imago Images/Scanpix

Latviešu basketbolisti piektdienas vakarā aizvadījuši spēles Vācijas un Spānijas līgās.

Vācija

• Pēdējā vietā esošā Tībingenes "Tigers" ar 77:88 piekāpās augšdaļas komandai "Vechta", piedzīvojot sesto neveiksmi pēc kārtas un pārtraucot viesu trīs zaudējumu posmu.

Krišs Helmanis 23 minūtēs un 12 sekundēs atzīmējās ar astoņiem punktiem (2p. 3/5, 1p. 2/3), 11 atlēkušajām bumbām, vienu bloķētu metienu un vienu kļūdu.

• Helmanis laboja savu sezonas rekordu atlēkušajās bumbās – līdzšinējais bija deviņas izcīnītas bumbas.

Spānija-2

• Piecu uzvaru sērija pārtrūka līderei "Leyma Coruna", kas viesos ar 74:84 piekāpās septītajā vietā esošajai "Alicante". Ingum Jakovičam 25 minūtēs seši punkti (2p. 0/1, 3p. 1/5, 1p. 3/4), divas atlēkušās bumbas, viena piespēle, viena pārtverta bumba un piecas kļūdas.

• Trīs kārtas līdz beigām "Leyma Coruna" bilance ir 24-7, bet otrajā vietā ar 23-8 un sešu uzvaru sēriju ir "Forca Lleida".

• Pamatturnīra uzvarētāja iegūs ceļazīmi uz augstāko līgu, otra tiks izspēlēta izslēgšanas turnīrā. Pašlaik ACB līgas apakšgalā ir latviešu pārstāvētās komandas "Obradoiro" un "Palencia".

Izmantotie resursi:
https://www.easycredit-bbl.de/spiel...
LEB Oro - Federación Española de Baloncesto