Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Vilku treneris par Žagaru: "Mēs varam viņu tikai audzēt siltumnīcā – gatavot treniņos"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Vilku treneris par Žagaru: "Mēs varam viņu tikai audzēt siltumnīcā – gatavot treniņos"
Artūrs Žagars. Foto: BC Wolves Vilnius

Vakar pirmo spēli kopš rudenī gūtā savainojuma aizvadīja Latvijas valstsvienības saspēles vadītājs Artūrs Žagars, kurš Viļņas "Wolves" (bilance 19-8) komandai palīdzēja sakaut (111:79) cita latviešu basketbolista Arta Ates pārstāvēto Pasvales "Pieno žvaigždės" (4-23).

Vilku galvenais treneris Neds Pacevičs, atbildot uz jautājumu, vai Žagars spēlējis piesardzīgi, pēcspēles intervijā izteicās: "Parādiet man cilvēku, kurš pēc sešu mēnešu pauzes traumas dēļ būtu tik ass kā nazis. Mēs šobrīd varam viņu tikai audzēt siltumnīcā – gatavot treniņos, – bet es uzskatu, ka viņam ir jāspēlē un tas jādara pret labām komandām, it īpaši sezonas beigās. Tas ir normāli, ka viņš šobrīd izvairās no lielas saskares ar pretinieku. Labi, ka mēs Artūram varam ļaut spēlēt, šī ir daļa no [formas atgūšanas] procesa."

Pacevičs turpināja: "Protams, viņš ir nedaudz zaudējis ātrumu, bet atkārtošos – tas ir normāli. Arī treniņos bezkontakta situācijās viņš izskatās tāpat kā iepriekš, bet ar kontaktu – nedaudz citādāk. Galvenais ir tas, ka Artūrs nav zaudējis savu degsmi, kas mani iepriecina. Viņš ļoti vēlas atgriezties laukumā [ar pilnu jaudu]."

Vakar nospēlētajās 11 ar pusi minūtēs Žagars iemeta piecus punktus, trāpot tikai pirmo no sešiem tālmetieniem.

Izmantotie avoti:
https://www.basketnews.lt/news-2050...

     [+] [-]

, 2024-04-21 15:04, pirms 2 nedēļām
Ar atgriešanos draugs!!!

     [+] [-]

, 2024-04-21 17:57, pirms 2 nedēļām
vecais, mūžsenais stāsts par dārzniekiem ar dažāda izmēra, lieluma darbavietām… ja nopietni, negribētu nokļūt pie tāda gurķu marinētāja, kurš tā uzskata, bet to tulkojumu arī var dažādi interpretēt un saprast, jālasa oriģināls būtībā.

     [+] [-]

, 2024-04-21 19:51, pirms 2 nedēļām
To picis. Man tavs komentārs lieks, jo tu ļoti labi redzi ko treneris domāja. Viņš skaidri izteicās, cik vien pieklājīgi var, ka Žagaru nevar dotajā brīdī noslogot pilnā apmērā laukumā viņš tam nav gatavs vēl, precīzāk sakot viņa ķermenis tam vēl nav gatavs. Nevajag taisīt drāmu tur kur tās nav.