Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Teitums par savu kritienu: ''Gan jau šajā sērijā tas nenotiek pēdējo reizi''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Teitums par savu kritienu: ''Gan jau šajā sērijā tas nenotiek pēdējo reizi''
Džeisons Teitums. Foto: AP/Scanpix

Svētdienas vakarā ar uzvaru Austrumu konferences izslēgšanas spēles sāka Bostonas ''Celtics'', ar 114:94 apspēlējot Maiami ''Heat''. Uzvaru ar ''triple-double'' veicināja Džeisons Teitums, kurš arīdzan spēles izskaņā piedzīvoja kritienu. To pēc spēles viņš komentēja diplomātiski, bet ''Heat'' galvenais treneris Eriks Spoelstra uzsvēra ''Celtics'' pārākumu praktiski visos basketbola elementos.

Vakar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēles ar pārliecinošu uzvaru sāka Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas ''Celtics'', kas ar 114:94 apspēlēja Maiami ''Heat''. Komandu otrā spēle turpat Bostonā gaidāma naktī uz ceturtdienu.

Pirmo karjeras ''triple-double'' izslēgšanas mačos iekrāja ''Celtics'' līderis Džeisons Teitums - viņš spēli pabeidza ar 23 punktiem, desmit atlēkušajām bumbām un desmit rezultatīvajām piespēlēm. Spēles izskaņā vienā no epizodēm gan viņš spēcīgi nokrita uz parketa - cīņā pēc atlēkušās bumbas viņā iebrāzās Keilebs Mārtins, izraisot kritienu.

''Šis ir izslēgšanas spēļu basketbols. Tā vienmēr būs fiziska cīņa, turklāt spēlējam pret fizisku komandu. Šādas situācijas notiks,'' pēc spēles diplomātiski to raksturoja Teitums. ''Iespējams, šī nav pēdējā reize, kad šīs sērijas laikā saņemšu šāda veida sitienu.''

''Pavisam skaidrs ir tas, ka Bostona kontrolēja spēles notikumus no pirmās minūtes,'' pēc mača pauda ''Heat'' galvenais treneris Eriks Spoelstra. ''Viņi bija labāki no tālmetienu līnijas, kā arī daudzās citās spēles komponentēs. Nākamajā spēlē mums laukumā jāpaveic krietni labāks darbs.''

''Celtics'' pret ''Heat'' spēkojas jau ceturto reizi pēdējo piecu gadu laikā, bet pirmajā kārtā komandas cīnās pirmo reizi kopš 2009./2010. gada sezonas. Pirms gada komandas tikās Austrumu konferences finālā, kurā ''Heat'' uzvarēja septiņās spēlēs (4-3).

Izmantotie resursi;
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2024-04-22 13:16, pirms 2 nedēļām
Tas bija ļoti netīri! Apzināti uztriecās lēcienā pēc bumbas esošam pretiniekam. Tur nebija nekāda vēlme izcīnīt bumbu. Kad Heat sapratīs, ka nav izredžu sērijā, jābūt ļoti uzmanīgiem, jo šādas situācijas būs vēl!

     [+] [-]

, 2024-04-22 15:24, pirms 2 nedēļām
Wilsons86 rakstīja: Tas bija ļoti netīri! Apzināti uztriecās lēcienā pēc bumbas esošam pretiniekam. Tur nebija nekāda vēlme izcīnīt bumbu. Kad Heat sapratīs, ka nav izredžu sērijā, jābūt ļoti uzmanīgiem, jo šādas situācijas būs vēl!
Apzināti gan neizskatijās.

     [+] [-]

, 2024-04-22 16:26, pirms 2 nedēļām
Boston United rakstīja: Apzināti gan neizskatijās.
Nu nedi.... tas žests, ka ķipa tā negribēja un gāja atvainoties, bija tāds feiks, redzot atkārtojumā, kā viņš iegāja Teituma augumā - kājās. Tas viss vnk neiet kopā. Nav viņiem ne slikta koordinācija, ne tuneļa redze, ka viņš tiešām nepamanīja Teitumu.