Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Telpu futbola kausa izcīņas finālā gaidāms Rīgas derbijs

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Telpu futbola kausa izcīņas finālā gaidāms Rīgas derbijs
Maksims Seņs. Foto: Riga Futsal Club

Šodien ''Final Four'' izspēlē noskaidrojās Latvijas telpu futbola kausa izcīņas finālistes. Par tām kļuva ''RFS Futsal'' un ''Riga'', kas attiecīgi ar 17:0 un 10:4 pārspēja ''Salaspils'' un ''Nikers'' telpu futbola komandas.

Latvijas telpu futbola kausa finālā spēkosies abas spēcīgākās komandas - ''RFS Futsal'' pret ''Riga''. Pirmie ar 17:0 sagrāva ''Salaspili'', bet otrie ar 10:4 bija pārāki pār ''Nikeru''.

Astoņus vārtus RFS telpu futbolisti guva jau pirmajā puslaikā, kam pievienoja vēl deviņus otrajā. Vairāki kluba futbolisti izcēlās ar vairāk par vienu gūto vārtu. Rezultatīvi bija arī latviešu telpu futbolisti - ''hat-trick'' Artūram Kuļešovam, divi vārti Aleksandram Kuļešovam, vārti Germanam Matjušenko, Ņikitam Jelagovam, Mikam Babrim un Edgaram Tarakanovam.

Desmit vārtus ''Nikera'' vārtos šodien pusfināla mačā iesita ''Riga''. Divus vārtus iesita Dmitrijs Kuzmins, no vietējiem futbolistiem vēl arī izcēlās Vlads Rimkus, Maksims Seņs un Toms Bergmanis.

Cīņa par kausa finālu gaidāma rīt - vispirms plkst. 13:00 ''Nikers'' un ''Salaspils'' sadalīs bronzu, bet plkst. 17:00 gaidāms derbijs starp ''RFS Futsal'' un ''Riga''. Šīs sezonas telpu futbola Virslīgā abās spēlēs uzvarēja ''Riga'', kas 16 spēlēs palikuši nepārspēti. ''RFS Futsal'' vienīgos divus zaudējumus piedzīvoja tieši pret rītdienas pretinieci.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/sacensibas/viriesi/t...

     [+] [-]

, 2024-04-23 09:41, pirms nedēļas
Toms Bergmanis

Viņš vārtus nav guvis, sk. spēles ierakstu.