Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jāgram piederošā "Rytíři" trešo gadu pēc kārtas iztur Ekstralīgas kvalifikāciju

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Jāgram piederošā "Rytíři" trešo gadu pēc kārtas iztur Ekstralīgas kvalifikāciju
Jaromīrs Jāgrs. Foto: Josef Poláček/Rytíři Kladno

Piektajā Čehijas hokeja Ekstralīgas kvalifikācijas turnīrā pēc kārtas piedalījās Kladno "Rytíři", trešo gadu pēc kārtas pārliecinoši uzvarot sērijā. Čehu hokeja leģendai Jaromīram Jāgram piederošais klubs šovakar Brno atspēlējās un pieveica (4:3) Vsetīnas "Robe", sērijā uzvarot ar 4-0.

52 gadus vecais uzbrucējs šajā sērijā piedalījās pēdējās trijās spēlēs, pirmajā no tām gūstot vārtus un rezultatīvi piespēlējot. Jāgram 36. (!) profesionālās karjeras sezonā 18 cīņās seši (1+5) punkti. Iespējams, šodien Jaromīrs aizvadīja savu pēdējo spēli profesionālajā hokejā.

Eduardam Tralmakam (56 spēlēs 24+13) pārtrūka vārtu guvumu virkne, 27 gadus vecajam "Rytíři" uzbrucējam šovakar laukumā pavadīto 18 ar pusi minūšu laikā veicot trīs metienus, izpelnoties noraidījumu par pretinieka klupināšanu un esot pārākam sešos no astoņiem iemetieniem. Hokejists drīzumā varētu pievienoties valstsvienības nometnei.

Šosezon 11 spēlēs 89,7% metienu atvairījušais vārtsargs Mareks Mitens palika malā visās četrās sērijas spēlēs.

Vsetīnas nometnē pēc vienas cīņas izlaišanas pieteikumā atgriezās Patriks Zabusovs (19; 5+10), kuram 9:17 minūšu laikā trīs metieni pa vārtiem. Cits Vsetīnas kluba latviešu uzbrucējs Daniels Bērziņš (40; 8+9) savainojuma dēļ nespēlēja kopš sērijas pirmās cīņas pirmās trešdaļas.

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā triumfējušās Vsetīnas komandas labā šovakar vārtu guvums un rezultatīva piespēle Ondržejam Mahalam (28; 14+9), kurš sezonas pirmo daļu pārstāvēja "Kaunas City", Latvijas atklātajās meistarsacīkstēs 22 spēlēs sakrājot 36 (21+15) punktus.

Izmantotie avoti:
https://www.hokej.cz/zapas/2913369/...

  +1 [+] [-]

, 2024-04-22 22:51, pirms 2 nedēļām
Jāgrs Kladno klubā sāk spēlēt 1984. gadā un vēl joprojām spēlē !!!!

     [+] [-]

, 2024-04-23 07:22, pirms 2 nedēļām
Leģenda un hokeja vēstures veidotājs, kurš vienlaicīgi spēj gan vadīt sev piederošo klubu, gan spēlēt tajā, kas ir apbrīnas vērti. Visiem tādu sportiskumu tādos cienījamos gados, vecumā.

     [+] [-]

, 2024-04-23 08:18, pirms 2 nedēļām
picis rakstīja: Leģenda un hokeja vēstures veidotājs, kurš vienlaicīgi spēj gan vadīt sev piederošo klubu, gan spēlēt tajā, kas ir apbrīnas vērti. Visiem tādu sportiskumu tādos cienījamos gados, vecumā.
Vadīt un spēlēt tajā ne vienmēr ir labais piemērs un tonis. Kad krievu basketa klubos kluba prezidenti spēlē par to ierēc. Jāgra fenomens ir tas, ka viņš visus šos ilgos gadus ir spējis spēlēt profesionāli un pietiekami solīdā līmenī. Nevis uzspēlē plikam plezīram.