Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blue Jackets" sāk ĢM meklējumus, viens no vasaras uzdevumiem – lēmums par Merzļikinu

Agris Suveizda

"Blue Jackets" sāk ĢM meklējumus, viens no vasaras uzdevumiem – lēmums par Merzļikinu
Elvis Merzļikins. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Portāls The Athletic ziņo, ka Nacionālās hokeja līgas komanda Kolumbusas "Blue Jackets" ir uzsākusi jauna ģenerālmenedžera meklējumus, un uzskaitījis sešus uzdevumus, kādi pirmajā vasarā gaida jauno sastāva un komandas vīzijas būvnieku.

Jaunajam ģenerālmenedžerim būs jātiek skaidrībā ne vien ar galveno treneri, bet arī jāpastiprina atbalsta personāls un medicīnas štābs, lai tiktu galā ar ilgstošajām savainojumu problēmām. Komandā nav gaidāmas lielas grūtības ar neierobežoti brīvajiem aģentiem, bet jaunajam ģenerālmenedžerim būs jāpārslēdz virkne līgumu ar ierobežoti brīvajiem aģentiem. Tāpat būtu vēlams nostiprināt malējo uzbrucēju komplektāciju, būs arī jārisina Patrika Laines pašlaik miglā tītā situācija, bet viena no lielākajām sastāva dilemmām un prioritātēm būs pamatvārtsarga tēma. Latvijas izlases vārtsargs Elvis Merzļikins šajā NHL sezonā aizvadīja 41 spēli, izcīnīja 13 uzvaras, atvairīja 89,7% metienu, ielaida 3,45 ripas un nopelnīja vienu sauso spēli, un viņam vēl ir palikušas trīs sezonas piecu gadu līgumā par 27 miljoniem ASV dolāru jeb vidēji 5,4 miljoniem sezonā.

Kā raksta The Athletic apskatnieks Ērons Porclains, kurš specializējas "Blue Jackets" komandas pārzināšanā, vārtsarga pozīcijā gaidāmas lielas pārmaiņas un gadījumā, ja Merzļikinu nebūs iespēju aizmainīt – un vārtsargu potenciāli pilnā brīvā tirgus dēļ tas varētu būt apgrūtinoši -, tad "Blue Jackets" varētu nākties izpirkt latvieša līgumu. "Nākamajam ģenerālmenedžerim būs jāizlemj, vai Merzļikins ir pelnījis vēl vienu iespēju. Uz ledus viņš šosezon neapšaubāmi bija labāks [nekā iepriekš], bet viņš ir pastāvīgas drāmas avots ģērbtuvēs un iepriekšējās sezonās vilšanos radījuši viņa savainojumi un saslimšanas," raksta Porclains, kura sacītais tika publicēts vēl pirms Merzļikina pirmās un pēdējās intervijas Latvijas izlasē šajā pavasarī.

"Mums būs jauns ģenerālmenedžeris, būs lielas pārmaiņas – tas ir pilnīgi normāli, mēs arī nevaram turpināt kā līdz šim," The Athletic citē Merzļikinu, kuram šomēnes apritēja 30 gadu. "Kas notiks? Tas nav manā varā. Tas būs jaunais cilvēks, kurš ieradīsies un veiks tādus gājienus, kādus uzskatīs par labākajiem. Es pašlaik nedomāju [par savu nākotni Kolumbusā], jo vēlos par visiem 100% fokusēties pasaules čempionātam. Mani šosezon vēl gaida spēles, bet par šīm lietām sākšu domāt starpsezonā."


Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/5432994/202...

Slēpts komentārs: MachimoI

     [+] [-]

, 2024-04-22 20:44, pirms 2 nedēļām
Rezultāts uz tablo visu noliks savās vietās. Tikai mazs iestarpinājums - var pārmest Latvijas žurnālistiem, kaut gan neesmu piefiksējis īpašas pret Elvi vērstas negācijas no viņu puses. Bet nu ok, taču, vai ir iemesls arī Porclainu uzskatīt par neobjektīvu kaitnieku? Par to gan man ir lielas šaubas... Neapskaužu Vītoliņu un Irbi. Ja viņi kļūdīsies ar vārtsarga izvēli...

  -1 [+] [-]

, 2024-04-22 21:17, pirms 2 nedēļām
Liekas jau ka tieši elvja dēļ viss tiek pamatīgi uzkurbulēts. Patīk viņam drāmas un intrigas. Taka vecene pirms meņkām. Būtu aiztaisijis žaunu un parādijis viesiem ko var izdarīt.
Varu tik iedomāties, kas būs ja viņš savas spēles nostāvēs slikti. Nu vecīt turies

  -2 [+] [-]

, 2024-04-22 21:17, pirms 2 nedēļām
Ko nu, izradas nabaga aizvainotais ir tads pats ari otraa puse okeanam, vai tur ari lidosta baidas, ka kads iesitis ?

     [+] [-]

, 2024-04-22 21:36, pirms 2 nedēļām
Mediji leģēndāri dzēš manu viedokli, te pierādās ka nabagi raud un ir sagrauti!

  +3 [+] [-]

, 2024-04-22 21:37, pirms 2 nedēļām
Cerams, ka šopavasar Merzļikins nebūs drāmas avots Latvijas izlases ģērbtuvēs!

  +2 [+] [-]

, 2024-04-22 21:56, pirms 2 nedēļām
Interesanti, ka Merzļikinam nepatika Cimmermaņa teiktais, jo reāli jau viņš neko tādu nepateica. Neglaimojošās lietas pat atteicās atklāt.

  -1 [+] [-]

, 2024-04-22 22:27, pirms 2 nedēļām
Un ka ar situaciju, ka NHL spileris saka, ka tadu Cimmermani pedejo reizi saticis 13-14 gados, kaa ar u18 cempi ? Tuksa muldesana

     [+] [-]

, 2024-04-22 22:33, pirms 2 nedēļām
MachimoI rakstīja: Mediju idiotisms šeit ļoti labi atspoguļojas. Delfos šis ir burtiski top raksts šobrīd.

Klikšķu dēļ kaitē hokejam un vienai no ļoti retajām lietām, ap ko visa Latvijas sabiedrība katru gadu saliedējas.

Jāuzbur kāda drāma, jānopelna 50 centi vairāk. Tieši žurnālisti ir lielākās drāmas karalienes. Man jūsu vietā būtu kauns par šo rakstu un intrigu sēriju.
jā, globālistu mediji sazvērējušies pret Latviju, lai vairs neatņem medaļas ASV/Kanādai

     [+] [-]

, 2024-04-22 22:48, pirms 2 nedēļām
varenais_eksperts rakstīja: jā, globālistu mediji sazvērējušies pret Latviju, lai vairs neatņem medaļas ASV/Kanādai
Nevis globālistu mediji, bet daži šaurpierīšu žurnālisti ar halitozes elpu un vēlmi pabarot savu ego uz sabiedrības rēķina.

Jebkāda cieņa zudusi. Tas arī viss

  +1 [+] [-]

, 2024-04-22 23:29, pirms 2 nedēļām
MachimoI rakstīja: Nevis globālistu mediji, bet daži šaurpierīšu žurnālisti ar halitozes elpu un vēlmi pabarot savu ego uz sabiedrības rēķina.

Jebkāda cieņa zudusi. Tas arī viss
Tipa nebija šis atletico raksts jātulko? Lai neaizvaino zvaigzni, kura negrib runāt ar žurnālistiem?

     [+] [-]

, 2024-04-23 01:53, pirms 2 nedēļām
Tpt kāds būtu iemetis linku uz Porclaina teikto komentos.

     [+] [-]

, 2024-04-23 06:56, pirms 2 nedēļām
zel ,sogad cempis vel nav sacies,bet diemzel jau ir beidzies-atbraucis udensgalva...

     [+] [-]

, 2024-04-23 07:31, pirms 2 nedēļām
rediss77 rakstīja: Un ka ar situaciju, ka NHL spileris saka, ka tadu Cimmermani pedejo reizi saticis 13-14 gados, kaa ar u18 cempi ? Tuksa muldesana
U20 šķiet arí bija

     [+] [-]

, 2024-04-23 09:13, pirms 2 nedēļām
MachimoI rakstīja: Nevis globālistu mediji, bet daži šaurpierīšu žurnālisti ar halitozes elpu un vēlmi pabarot savu ego uz sabiedrības rēķina.

Jebkāda cieņa zudusi. Tas arī viss
Iepriekš Misters Porcelāns no ASV tev bija baigais žurnālistikas etalons?

     [+] [-]

, 2024-04-23 10:29, pirms 2 nedēļām
Mūsu žurnālisti tagad centīsies atrast, un no konteksta izvilkt katru divdomīgāku teikumu, lai parādītu Elvi nepatīkamā gaismā.Saldais ēdiens latvju ''spalvas meistariem''.

     [+] [-]

, 2024-04-23 15:21, pirms nedēļas
nez ko šim LV žurnālisti nodarījuši tādu, ka vakar LTV noskaldīja, ka pēdējā intervija.
no sērijas "bērnudārza audzēkņi smilšu kastē, Tu mani aizvainoji, es ar tevi vairāk nespēlēšos"
čalim 30 gadu un tā uzvesties