Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Sākta biļešu tirdzniecība uz MXGP posmu Ķegumā

Juris Grīns
Juris Grīns

Sākta biļešu tirdzniecība uz MXGP posmu Ķegumā
Foto: mxgp.com

8.- 9. jūnijā Latvijā, Ķegumā mototrasē "Zelta Zirgs" norisināsies pasaules čempionāta devītais un Eiropas čempionāta sestais posms motokrosā. Tas ik gadu vienkopus pulcē Latvijas un pasaules spēcīgākos motokrosistus, kā arī visskaļākos fanus un atbalstītājus.

Pasaules čempionāts motokrosā MXGP ir prestižākais motokrosa seriāls pasaulē, kas Latvijā, Ķegumā notiks jau 15. reizi. Ikvienam motokrosa entuziastam ir unikāla iespēja klātienē pieredzēt pasaules motokrosa smagsvaru cīņas īstā smilšu trasē.

Arī šogad Ķegumā redzēsim vadošos latviešu motosportistus, kas veiksmīgi uzsākuši jauno Pasaules un Eiropas čempionāta sezonu un aizvadījuši jau pirmos posmus. Šogad MXGP klasē startē profesionālais motosportists Pauls Jonass, kurš pārstāv “Standing Construct Honda MXGP team” un šobrīd, pēc četriem MXGP posmiem, kopvērtējumā ieņem augsto 5. vietu.

Eiropas čempionāta sezonu šogad EMX250 klasē ir uzsākuši Kārlis Alberts Reišulis un Jānis Mārtiņš Reišulis, kuri pārstāv komandu “VRT Yamaha Racing”, Mairis Pumpurs no motokluba “MX Moduls”, Edvards Bidzāns, kurš šogad startē “KMP Honda Racing Team Powered by Krettek” komandā, Rauls Blumfelds no “Saldus motokluba”, EMX125 klasē šogad startē Markuss Ozoliņš (privāti), Tomass Šaicāns, kurš pārstāv “Saldus motoklubu”, kā arī Ķegumā uz starta gaidāmi vēl virkne citi latviešu motosportisti un ne tikai. Dalībnieku sastāvs un konkurence ir spēcīga. Sīvas un interesantas cīņas trasē garantētas. Sportisti ziemas periodā ir aktīvi gatavojušies, lai šogad sevi trasē parādītu vēl ātrākus, labākus un jaudīgākus.

Sestdien notiks brīvie treniņi un kvalifikācijas braucieni, bet svētdien pasākuma galvenais notikums MXGP un MX2 klases divi finālbraucieni – “Grand Prix” izcīņa motokrosā.

Par vērtīgajiem Eiropas čempionāta kopvērtējuma punktiem nedēļas nogalē cīnīsies arī EMX125 un EMX250 klases braucēji, kuri trasē uz pirmajiem finālbraucieniem dosies sestdien.

Kā katru gadu, arī šogad ir padomāts par skatītājiem. Darbosies ēdinātāju zona, kā arī būs iespēja iegādāties suvenīrus. Paralēli sacensībām trasē, bērni varēs izbaudīt arī dažādas un interesantas atrakcijas.

Biļešu iegāde un apmeklētāju noteikumi

Bezmaksas ieeja sacensībās (uzrādot personas apliecinošu dokumentu, arī bērniem):

- Bērniem līdz 10 gadu vecumam (ieskaitot).
- Pie ieejas norises vietā, uzrādot derīgu Latvijas invaliditāti apliecinošu dokumentu.
- Citu valstu pilsoņiem uzrādot 1. grupas invaliditāti apliecinošu dokumentu.

Divu dienu biļetes cena, pērkot sacensību dienā uz vietas trasē 60,- eiro, iepriekšpārdošanā 55,- eiro. Vairāk informācijas par biļešu cenām mājaslapā – FIM Motocross world championship – MXGP...

Biļetes var iegādāties iepriekš pārdošanā, pasākuma mājaslapā FIM Motocross world championship – MXGP..., Aula — biļešu tirdzniecība koncertiem, sporta...https://www.aula.lv/pasakumi/pasaul... vai Passportixhttps://www.passportix.eu/pasakumi/... , kā arī sacensību dienā biļešu kasēs.

Iegādātā biļete sacensību dienā jāsamaina pret aproci biļešu maiņas punktā pie ieejas mototrasē.

Iegādājoties biļeti, Jūs esat brīdināts un piekrītat, ka sacensību laikā notiek filmēšana un fotografēšana un uzņemtais materiāls var tikt izmantots komerciālos nolūkos, tajā skaitā, publicēšanai masu medijos un sociālajos tīklos.

Pirms pasākuma apmeklēšanas un biļešu iegādes, lūdzam iepazīties ar pārējiem pasākuma apmeklētāju noteikumiem: https://www.aula.lv/data/faili/mxgp...

Informāciju sagatavoja:
Luīze Vīksna
LaMSF preses sekretāre

     [+] [-]

, 2024-04-22 14:37, pirms 2 nedēļām
Un penšiem bez atlaidēm?

     [+] [-]

, 2024-04-22 19:04, pirms 2 nedēļām
Lai tiktu uz Ķeguma MXGP,ir jāpērk biļetes uz divām dienām.!

     [+] [-]

, 2024-04-22 19:07, pirms 2 nedēļām
55e.