Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Igauņu sportistam Horvātijas WRC pirms noslēdzošā posma starta ar lauzni sasit stiklu

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Igauņu sportistam Horvātijas WRC pirms noslēdzošā posma starta ar lauzni sasit stiklu
Foto: ERAKOGU

Nepatīkamu momentu Horvātijas WRC rallijā piedzīvoja igaunis Romets Jurgensons (Ford Fiesta Rally3), kuram pirms noslēdzošā ātrumposma kāds ar lauzni sasita mašīnas priekšējo stiklu.

Horvātijas WRC rallijā JWRC klasē pārliecinošu uzvaru izcīnīja igaunis Romets Jurgensons (Ford Fiesta Rally3), kurš šo sezonu iesāka ar 4.vietu rallijā Alūksne un 2.vietu Zviedrijas WRC rallijā JWRC ieskaitē. Igauņu sportists Horvātijas rallijā par vairāk nekā divarpus minūtēm apsteidza austrālieti Teiloru Gilu.

Kā ziņo igauņu portāls Delfi.ee, tad sportista uzvara noslēdzošajā ātrumposmā bija apdraudēta. Sportists ziņo, kad brīdī, kad viņš ar stūrmani divas minūtes pirms plānotā starta vilka ķiveres, pēkšņi atskanēja skaļš troksnis.

"Es redzēju, ka ir izsists priekšējais vējstikls, un spogulī pamanīju, ka kāds puisis ar dzelzs stieni/lauzni rokās bēg prom," notikušo raksturoja Romets Jurgensons.

Par laimi, sasistais stikls atradās nedaudz virs redzamības līmeņa. "Ja būtu zemāk, nezinu, kā būtu, jo tad neko nevarētu redzēt." Sportists piebilda, ka bija doma izspiest ārā sasisto stiklu, taču tam nepietika laika, jo bija jādodas uz startu.

Finišā igauņu braucējs noslēdzošajā dopā zaudēja 29 sekundes.

Pēc diviem posmiem Jurgensons ir JWRC līderis, par 22 punktiem apsteidzot zviedru Mili Johansonu, kurš startējis tikai vienā posmā.

Izmantotie resursi:
Sākums - Go4speed