Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Ludzā tiks aizvadīts folkreisa un autokrosa ziemas kausa trešais posms

Ludzā tiks aizvadīts folkreisa un autokrosa ziemas kausa trešais posms
Foto: Viesturs Saukāns

Sestdien 10. februārī Ludzā, Makašānu autotrasē, notiks Folkreisa un Autokrosa Ziemas kausa trešais posms. Pieteikšanās jau sākusies, tiek gatavota dokumentācija.

Lai gan pēc paredzētā plāna trešajam posmam bija jānotiek kādā no šoziem vēl nebaudītām trasēm, pagājušās nedēļas atkusnis pagaidām to neļauj realizēt nekur, izņemot allaž aukstāko Latgali. Tā kā Ziemas kausam nepieciešami vismaz trīs posmi, lai seriāls būtu uzskatāms par notikušu, stratēģiski drošāk ir nākamo sacīksti aizvadīt pirmajā iespējamajā versijā. Šajā gadījumā – Ludza, Makašānu trase, kurā decembrī tika aizvadīts sezonas pirmais posms.

Folkreiss.lv sākta pieteikšanās sestdienas Ludzas sacīkstei, pirmie – vairāk nekā desmit – dalībnieki jau sarakstos.

Par situāciju kopvērtējumā ŠEIT.


Foto: Raimonds Volonts

Ar spraigām cīņām un negaisu aizvadīts Latvijas-Lietuvas rallijkrosa otrais posms

Jau trešo gadu pēc kārtas Jēkabpils novada Biržos uz gaidītāko pasākumu autotrasē "Baroni" pulcējās rallijkrosa braucēji un autosporta entuziasti no visas Baltijas, kur aizvadīts Latvijas-Lietuvas rallijkrosa čempionāta otrais posms.
Kārlis Alberts Reišulis. Foto: no sportista arhīva

Kārlis Reišulis: "Slikts pirmais brauciens ar pārāk daudz kļūdām"

18. un 19. maijā Francijā, "St Jean d’Angely" mototrasē norisinājās Eiropas čempionāta EMX250 ceturtais un EMX125 piektais posms motokrosā. Šajā posmā startēja Kārlis Alberts Reišulis, kurš savā klasē divu braucienu summā ierindojās piektajā vietā, un Markuss Ozoliņš, kuram kopvērtējumā 14. vieta.
Pauls Jonass. Foto: mxgp.com
1

Jonass: "Kopumā nedēļas nogale izdevusies, sevišķi svētdiena"

Pagājušajā nedēļas nogalē, 18. un 19. maijā, Francijā, "St Jean d’Angely" mototrasē noskaidroti pasaules čempionāta septītā posma motokrosā uzvarētāji. Prestižajā MXGP klasē Pauls Jonass ("Standing Construct Honda MXGP Team") divu braucienu summā izcīnīja piekto vietu un saglabāja savu "Top 5" pozīciju sezonas kopvērtējumā.