Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

Latvijas tenisistes Kingas kausa izcīņas junioru finālturnīru sāk ar zaudējumu Čehijai

Latvijas tenisistes Kingas kausa izcīņas junioru finālturnīru sāk ar zaudējumu Čehijai
Beatrise Zeltiņa. Foto: LOK/ Edijs Pālens/ LETA

LETA. Latvijas tenisistes pirmdien Spānijā Billijas Džīnas Kingas kausa izcīņas finālturnīru junioru izlasēm sāka ar zaudējumu 0-3 Čehijai.

Pirmajā mačā Adelina Lačinova ar 0-6, 0-6 piekāpās Alenai Kovačkovai, bet otrajā spēlē Beatrise Zeltiņa ar 2-6, 6-2, 4-6 zaudēja Laurai Samsonovai. Noslēgumā dubultspēlē Lačinova un Zeltiņa ar 1-6, 5-7 atzina Kovačkovas un Eliškas Forejtkovas pārākumu.

Kovačkova duetā ar Samsonovu šogad uzvarēja Vimbldonas čempionāta junioru dubultspēļu turnīrā.

Latvijas izlases sastāvā šajā turnīrā ir arī Kamilla Černousova, bet komandas kapteinis ir treneris Mihails Hmeļņickis.

Latvijas komandas pretinieces A apakšgrupā būs arī Austrālijas un Kanādas tenisistes. Šo komandu duelī pirmdien ar 3-0 pārākas bija austrālietes.

Finalturnīram kvalificējušās 16 izlases, kas sadalītas četrās apakšgrupās, kuru pirmo divu vietu ieguvējas pēc viena apļa turnīra iekļūs ceturtdaļfinālā. Bez Latvijas un mājinieces Spānijas šajā turnīrā spēlē arī Alžīrija, Argentīna, Austrālija, Brazīlija, Kanāda, Kolumbija, Čehija, Ēģipte, Lielbritānija, Japāna, Kazahstāna, Serbija, Zviedrija un ASV.

Jaunās tenisistes finālturnīru aizvadīs līdz 12.novembrim Spānijas pilsētā Kordovā. Sacensībās piedalās 16 gadus un jaunākas spēlētājas.

Turnīrs norisinās un māla laukumiem.

Latvija šim turnīram kvalificējusies ceturto reizi, no iepriekšējām trim labāko rezultātu sasniedzot 2018.gadā, kad tika izcīnīta piektā vieta. Toreiz izlases sastāvā bija Kamilla Bartone, Patrīcija Špaka un Stefānija Poļiščuka.

Izmantotie resursi:
LETA


, 2023-11-07 09:14, pirms 7 mēnešiem
Beatrise labi nokapājusi ar Eiropas junioru 4. numuru (Pie tam priekšā citustarpā Korņejeva un Andrejeva). Visticamāk šis zaudējums ir galvenajām pretendentēm uz uzvaru turnīrā, secīgi labs treniņš nākamajām spēlēm. Lai veicas!
Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka. Foto: Jimmie48 / WTA
2

Ostapenko/Kičenoka uzvar amerikānietes un lietu, tiekot "French Open" otrajā kārtā

Francijas galvaspilsētā Parīzē turpinās "French Open" jeb "Roland Garros" māla turnīrs. Latvijas tenisa līdere-Ukrainas tenisa tandēms Aļona Ostapenko/Ludmila Kičenoka šovakar pirmajā kārtā pārspēja amerikānietes Ešlinu Krūgeri/Slounu Stīvensu - 6:2, 6:2.
Aļona Ostapenko. Foto: Jimmie48 / WTA
26

Ostapenko apstājas "French Open" otrajā kārtā

Francijas galvaspilsētā Parīzē turpinās "French Open" jeb "Roland Garros" māla turnīrs. Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko šodien otrajā kārtā piekāpās dānietei Klārai Tausonei - 6(4):7, 6:4, 3:6.
Klāra Tausone. Foto: Jimmie48 / WTA
1

Tausone kļūst par Ostapenko pretinieci "French Open" otrajā kārtā

Francijas galvaspilsētā Parīzē turpinās "French Open" jeb "Roland Garros" māla turnīrs. Pirmajā kārtā dāniete Klāra Tausone šovakar uzveica vācieti Tatjanu Mariju un tādējādi kļuva par Latvijas tenisa līderes Aļonas Ostapenko pretinieci.