Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Latvijas tenisistes Kingas kausa izcīņas junioru finālturnīrā ieņem desmito vietu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Latvijas tenisistes Kingas kausa izcīņas junioru finālturnīrā ieņem desmito vietu
Beatrise Zeltiņa. Foto: LOK/ Edijs Pālens/ LETA

LETA. Latvijas tenisistes svētdien Spānijā Billijas Džīnas Kingas kausa izcīņas finālturnīru junioru izlasēm noslēdza desmitajā vietā, gandarījuma sacensību finālā zaudējot Kazahstānas tenisistēm.

Latvija piekāpās ar 1-2.

Vienspēlēs Beatrise Zeltiņa ar 4-6, 4-6 piekāpās Poļinai Sļepcovai, bet Adelina Lačinova ar 6-4, 7-5 uzvarēja Ingkaru Djusebaju.

Dubultspēlē Zeltiņa un Kamilla Černousova ar 5-7, 2-6 zaudēja Anastasijai Krimkovai un Djusebajai.

Jau ziņots, ka grupā Latvijas izlase ar ar 0-3 zaudēja Čehijai un Kanādai, bet ar 1-2 - Austrālijai. Savukārt gandarījuma sacensībās latvietes ar 2-1 uzvarēja Serbiju un ar 2-0 - Ēģipti.

Latvijas izlases kapteinis ir treneris Mihails Hmeļņickis.

Finālturnīram kvalificējās 16 izlases, kas tika sadalītas četrās apakšgrupās, pirmo divu vietu ieguvējām iekļūstot ceturtdaļfinālā, bet atlikušajām komandām cīnoties par vietām, sākot ar devīto. Bez Latvijas un mājinieces Spānijas šajā turnīrā spēlē arī Alžīrija, ASV, Argentīna, Austrālija, Brazīlija, Čehija, Ēģipte, Japāna, Kanāda, Kazahstāna, Kolumbija, Lielbritānija, Serbija un Zviedrija.

Sacensībās Spānijas pilsētā Kordovā piedalās 16 gadus un jaunākas spēlētājas.

Turnīrs norisinās māla laukumos.

Latvija šim turnīram ir kvalificējusies ceturto reizi, labāko rezultātu sasniedzot 2018.gadā, kad tika izcīnīta piektā vieta. Toreiz izlases sastāvā bija Kamilla Bartone, Patrīcija Špaka un Stefānija Poļiščuka.

Izmantotie resursi:
LETA