Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Video: #152 Ārpus kadra: Ļašenko un Krivuņecs aci pret aci pirms LFF vēlēšanām

Andris Liepa
Andris Liepa
Latvijas Futbola federācija 26. aprīlī aicinās savus biedrus uz ikgadējo kongresu, kur darba plānā ir arī prezidenta vēlēšanas. Vadims Ļašenko cer turpināt pirms četriem gadiem sākto darbu, kamēr Virslīgas valdes priekšsēdētājs Maksims Krivuņecs nāk ar savām idejām. "Uzskatu, ka varu labāk," sacīja Krivuņecs, kamēr Ļašenko lielāko daļu pārmetumu noraidīja ar vārdiem, ka tās jau tikai priekšvēlēšanu aktivitātes. Raidījumā "Ārpus kadra" abi satikās pagaidām pirmajā kopīgajā publiskajā diskusijā pirms LFF kongresa, apmainoties viedokļiem un jautājumiem par Latvijas futbola nākotni, izlasi, Virslīgu, infrastruktūru, jaunā stadiona iecerēm un finansēm, kā arī paskaidroja, kā tas īsti sanācis, ka divi principā LNK cilvēki kļuvuši par vēlēšanu konkurentiem.

Skaties raidījumu šovakar TV4 kanālā plkst. 21.30, kā arī portālā Sportacentrs.com un populārākajās audio straumēšanas vietnēs.

Podkāstu "Ārpus kadra" atbalsta Aizdevums.lv.
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2024-04-18 20:31, pirms 2 nedēļām
Vai tad nav abi LNK brāļi?