Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Arī Magvairs un Vokers traumu dēļ no Anglijas izlases atgriežas klubu rīcībā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Arī Magvairs un Vokers traumu dēļ no Anglijas izlases atgriežas klubu rīcībā
Harijs Magvairs. Foto: EPA/Scanpix

Šodien tika ziņots, ka Anglijas izlases kapteinis Harijs Keins traumas dēļ atgriezies Minhenes ''Bayern'' rīcībā. Savainojumi likuši par līdzīgu soli izšķirties aizsargiem Harijam Magvairam un Kailam Vokeram, kuri tādējādi nespēlēs tās rindās otrdien gaidāmajā spēlē pret Beļģiju.

Bez Harija Keina, kurš traumas dēļ pametis Anglijas izlasi un atgriezies Minhenes ''Bayern'', tajā otrajā pārbaudes spēlē pret Beļģiju nepalīdzēs arī aizsargi Harijs Magvairs un Kails Vokers.

Arī Magvairs un Vokers iedzīvojušies nelielos savainojumus un tamdēļ atgriezušies savu komandu rīcībā - respektīvi, Mančestras ''United'' un Mančestras ''City''. Vokers savainojumā iedzīvojās pirmajā puslaikā pārbaudes spēlē pret Brazīliju, kurā angļi zaudēja ar 0:1. Magvairs nospēlēja līdz konkrētā mača 67. minūtei.

Anglijas izlase pārbaudes spēli pret Beļģiju aizvadīs otrdien. Šajā pašā dienā otro pārbaudes spēli marta izlašu logā aizvadīs Latvijas izlase, kam jāspēkojas pret Lihtenšteinu.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +1 [+] [-]

, 2024-03-24 23:32, pirms mēneša
Vokers laikam tikai ar Lāšonu konkurē par tizlāko tulkojumu.
Vai tiešām ne reizi dzīve nav dzirdēta spēle ar angļu komentāriju?

     [+] [-]

, 2024-03-25 00:08, pirms mēneša
Itālija Ekvadora 1-0. Spēle nav beigusies. Anglija Brazīlija vakar 0-1. Keins angljiem nespēlēja.

     [+] [-]

, 2024-03-25 08:24, pirms mēneša
Ļoti labi ir tas, ka Sautgeits būs spiests meklēt citus variantus Magvaira vietā, citādi jau viņš to nedarītu. Domāju, Euro2024 angļiem visvairāk iegriezīs tieši Sautgeita konservatīvisms.

     [+] [-]

, 2024-03-25 10:32, pirms mēneša
Pandora rakstīja: Ļoti labi ir tas, ka Sautgeits būs spiests meklēt citus variantus Magvaira vietā, citādi jau viņš to nedarītu. Domāju, Euro2024 angļiem visvairāk iegriezīs tieši Sautgeita konservatīvisms.
Pēdējā laikā Magvairs rāda to sniegumu kapēc MU par viņu maksāja tādu summu. Un Anglijas izlases modelī viņš labi iederas. Tapec nav baigās vajadzības pēc cita.

     [+] [-]

, 2024-03-25 13:23, pirms mēneša
kecbaja rakstīja: Pēdējā laikā Magvairs rāda to sniegumu kapēc MU par viņu maksāja tādu summu. Un Anglijas izlases modelī viņš labi iederas. Tapec nav baigās vajadzības pēc cita.
Tu pēdējo spēli pret Brazīliju neskatījies, acīmredzot.