Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Arī Anglijas Futbola asociācija apsūdz diskvalificēto Tonali par likmju izdarīšanu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Arī Anglijas Futbola asociācija apsūdz diskvalificēto Tonali par likmju izdarīšanu
Sandro Tonali. Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Futbola asociācija (FA) šodien nākusi klajā ar paziņojumu, kurā izvirzījusi apsūdzību Ņūkāslas ''United'' itāļu pussargam Sandro Tonali par likmju izdarīšanu uz futbola mačiem.

23 gadus vecais itāļu pussargs Sandro Tonali pagājušā gada oktobra beigās izpelnījās desmit mēnešu diskvalifikāciju no Itālijas Futbola federācijas (FIGC) par likmju izdarīšanu uz savas komandas spēlēm – Tonali iepriekš pārstāvēja Itālijas A sērijas grandu ''Milan''. Diskvalifikācijas rezultātā viņam secen ies 2024. gada Eiropas čempionāta finālturnīrs. Bez desmit mēnešu diskvalifikācijas Tonali tika arī pie 20 tūkstošu eiro lielas soda naudas un astoņu mēnešu garumā apmeklēja ārstēšanās kursus pret azartspēļu atkarību.

Šodien Anglijas Futbola asociācija nākusi klajā ar jaunām apsūdzībām Tonali par likmju izdarīšanas pārkāpumiem, kas nav saistīti ar diskvalifikāciju, ko futbolists izcieš pašlaik. FA paziņojumā minēts, ka pussargs laika posmā no 2023. gada 12. augusta līdz 12. oktobrim veicis 50 likmes uz futbola mačiem. Tobrīd viņš jau bija Ņūkāslas ''United'' futbolists. FA devusi laiku itāļa atbildei līdz 5. aprīlim.

Aizvadītajā vasarā Tonali 64 miljonus eiro vērtā transfērā no ''Milan'' pārcēlās uz Ņūkāslas ''United''. Līdz šim Ņūkāslas kluba rindās Tonali paguva aizvadīt astoņas Premjerlīgas spēles un izcelties ar vieniem vārtiem. Viņam Anglijas vienībā arī trīs spēles Čempionu līgā un viens mačs Līgas kausā.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/FAspokesperson/...

     [+] [-]

, 2024-03-28 20:56, pirms mēneša
Bet Dzaniolo gan izspruka sveikā.