Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Video: Dubra: ''Līdz 80. minūtei spēlējām kā komanda, pēc tam sākās bardaks''

Piedāvājam Kristera Tobera, Kaspara Dubras, Jāņa Ikaunieka un Eduarda Dašķeviča komentārus pēc Latvijas futbola izlases zaudējuma 2024. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlē pret Turciju.

, 2023-10-16 10:03, pirms 7 mēnešiem
Pats jau bija dalībnieks.
Ja skrietu visi līdz spēku izsīkumam,tad būtu saprotams, taču tā nebija.
, 2023-10-16 15:08, pirms 7 mēnešiem
Tā jau labi ,bet ...
, 2023-10-16 16:44, pirms 7 mēnešiem
Kas tas par žargonvārdu “bardaks” no krievu valodas?! Juceklis, haoss, nekārtība…
, 2023-10-16 18:57, pirms 7 mēnešiem
sorry, bet Tobers nav kapteinis. Kapteinim ir jāspēj pateikt žurnālistiem kaut ko sakarīgu par spēli ..tāpat tas bija viņa uzdevums uzturēt komandas biedru motivāciju pēc otrajiem zaudētajiem vārtiem un nepieļaut pārvērsties par caurstaigājamu sētu .. un pavisam noteikti nedrīkstēja atbildēt tik vispārīgi par faniem .. ko nozīmē - katram ir tiesības uz savu viedokli? Kāds tad ir komandas kapteiņa viedoklis? Manuprāt, kapteinim bija jāatvainojas komandas un trenera vārdā, jāapstiprina, ka fani ir vienīgais iemesls kāpēc izlase vispār eksistē un kādēļ čaļi vispār izlasē spēlē
, 2023-10-16 19:25, pirms 7 mēnešiem
Opaps rakstīja: sorry, bet Tobers nav kapteinis. Kapteinim ir jāspēj pateikt žurnālistiem kaut ko sakarīgu par spēli ..tāpat tas bija viņa uzdevums uzturēt komandas biedru motivāciju pēc otrajiem zaudētajiem vārtiem un nepieļaut pārvērsties par caurstaigājamu sētu .. un pavisam noteikti nedrīkstēja atbildēt tik vispārīgi par faniem .. ko nozīmē - katram ir tiesības uz savu viedokli? Kāds tad ir komandas kapteiņa viedoklis? Manuprāt, kapteinim bija jāatvainojas komandas un trenera vārdā, jāapstiprina, ka fani ir vienīgais iemesls kāpēc izlase vispār eksistē un kādēļ čaļi vispār izlasē spēlē
Toberu par kapteini iecēla Dainelis, kas arī ir ļoti apšaubāms lēmums. Tobers ir gados jauns, viņam nav kaut kādu mega sasniegumu un es ļoti šaubos ka viņam ir autoritāte komandā. Nu ko viņš tam pašam Dubram vai Ikauniekam pateiks? Tie arī ir kaut kur spēlējuši un šo-to redzējuši. Plus vēl eksistējoša kapteiņa nomaiņa var sabojāt mikrolimatu komandā. Labi ka vēl Šteinbors laicīgi pieļurbājās Kardifā un tika izmests, citādi vispār cirks būtu.
, 2023-10-16 20:22, pirms 7 mēnešiem
Dubra un Edavārdi
, 2023-10-17 09:32, pirms 7 mēnešiem
britins , 2023-10-16 16:44, vakar
Kas tas par žargonvārdu “bardaks” no krievu valodas?! Juceklis, haoss, nekārtība…

Bardaks ir turku vārds un, ja spēle bija Turcijā, tad pilnīgi precīzs apzīmējums
, 2023-10-17 23:41, pirms 7 mēnešiem
vajadzeja daiņa loverim dabūt sarkano..
Arturs Gaidels. Foto: LFF

LFF ģenerālsekretārs arī turpmākos četrus gadus būs Gaidels

Latvijas Futbola federācijas (LFF) valde 10. maija sēdē apstiprinājusi sadarbības turpināšanu ar līdzšinējo LFF ģenerālsekretāru Arturu Gaidelu. Darba attiecības ar viņu tiek pagarinātas uz nākamajiem četriem gadiem.
Vadims Ļašenko. Foto: LFF
43

"Paliekam vecajās sliedēs": Ļašenko pārliecinoši pārvēlēts LFF prezidenta amatā

Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidenta amatā arī uz nākamajiem četriem gadiem pārvēlēts Vadims Ļašenko, kurš kongresā notikušajā balsojumā ieguva 72 no 93 balsīm. Kandidatūru pieteikšanas procesā Ļašenko bija 85 paraksti, bet otrajam kandidātam – Maksimam Krivuņecam – 12.
Kirils Buravcevs. Foto: LFF
13

Buravcevs nomaina Gluščuku un turpmāk vadīs LFF Futbola akadēmiju

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Futbola akadēmijas galvenā trenera amatā iecelts pašmāju speciālists Kirils Buravcevs. Iepriekš kopš pērnā janvāra akadēmijas darbu pārraudzīja pašreizējais LFF sporta direktors Andrejs Gluščuks.