Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Valakari FK Liepāja jaunais treneris ar Zuntneru kā asistentu

Cik reāls ir šāds scenārijs?

Redzot kā šobrīd spēlē FK Liepāja, pastāv varbūtība, ka beigās tomēr Pertija tiek atstādināts un tad būtu jautājums, kurš nāks viņa vietā? Vai tas varētu būt pašreizējais Riga FC galvenais treneris Valakari ar savu asistentu Mareku Zuntneru?

     [+] [-]

, 2024-04-05 14:02, pirms 4 nedēļām
Pilnīgs bezsakars. Rigai pašlai nav iemesla mest Valakari nost. Neticās, ka viņš pats arī ietu uz turieni. Ja Riga FC nesaies, tad visticamāk dosies atpakaļ uz mājām Somijā. Zuntners arī, ne jau tur visa atvadīšanās no Liepājas saulaini bija.
Vispār nesen biju pie stadiona Liepājā, visi vēstures informācijas stendi noplukuši, noplēsti. Virslīgas sezonas tablo un spēļu kalendāri vēl stāv no 2018.gada. Ne cieņas pret futbola vēsturi Liepājā, ne interese par tagadni. Tas klubs ir sapuvis dažādos līmeņos un nav glābjams, kamēr īpašniekam nemainīsies attieksme. Nu, vai nemainīsies pats īpašnieks.