Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:113, Did:0, useCase: 3

Noskaidroti trīs "Gada sporta skolotājs" finālisti

Jānis Pārums

Konkursa "Gada sporta skolotājs" vērtēšanas komisija noteikusi trīs finālistus, tie ir – Dzintra Freimane no Vilgāles pamatskolas, Tija Tripāne no Rīgas 41.vidusskolas un Jānis Zakarīts no Balvu pilsētas ģimnāzijas.

Konkursa finālisti tika noteikti, vispirms izvērtējot izglītības pārvalžu iesūtītās konkursa dalībnieku vērtēšanas anketas un raksturojumu, pēc tam astoņi otrās kārtas dalībnieki tika apciemoti viņu darba vietās, lai izvērtētu viņa vadīto sporta stundu, kā arī veiktu pārrunas ar audzēkņiem un kolēģiem.

Konkursa vērtēšanas komisijas priekšsēdētājs Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) valsts sekretāra vietnieks sporta jautājumos Edgars Šneps pateicas visām izglītības pārvaldēm par iesūtītajām vērtēšanas anketām, kā arī visiem konkursam izvirzītajiem sporta skolotājiem, un norāda, ka šogad pirmo reizi tām astoņām skolām, kurās strādā konkursa otrās kārtas dalībnieki, tiks piešķirti 300 Ls sporta inventāra iegādei.

Konkursa vērtēšanas komisijas viedoklis par trīs finālistiem: Dzintra Freimane ir fascinējoša skolotāja, ar degsmi acīs, kad stāsta par skolu, bērniem un sportu. Viņa izprot bērnus no A līdz Z. Pārzina sporta skolotāja darbu, sporta veidu knifiņus un taktikas viltībiņas. Vienmēr kustībā. Savukārt Tija Tripāne ir ļoti zinoša skolotāja stundas vadīšanas metodikā. Savu darbu pārzina perfekti. Neskatoties uz sliktajiem darba apstākļiem, sporta stunda ļoti laba, skolotāja labo bērnu kļūdas, pievēršot uzmanību skolēnu stājai. Jānis Zakarīts – perfekts, precīzs, ar labu humora izjūtu. Liela autoritāte skolēnu un skolotāju vidū.

Uzvarētājs tiks paziņots "Latvijas Gada balva sportā" apbalvošanas ceremonijā, kas notiks 27.decembrī "Arēnā Rīga" un 29.decembrī to būs iespējams noskatīties arī LTV1. Konkursa uzvarētājs saņems titulu "Gada sporta skolotājs" un piemiņas balvu, visi trīs konkursa finālisti saņems naudas balvu – 500 latu pirms nodokļu nomaksas.

Informāciju sagatavoja:
Aiga Salmane, Valsts sekretāra vietnieka sporta jautājumos palīdze

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-17 18:14, pirms 16 gadiem
zeel ka Mekšu nepamena

     [+] [-]

, 2007-12-17 18:19, pirms 16 gadiem
piekrītu akselim.

  +2 [+] [-]

, 2007-12-17 18:27, pirms 16 gadiem
Žēl... Bet vienalga - Ivars Caune LABĀKAIS!

  +2 [+] [-]

, 2007-12-17 19:36, pirms 16 gadiem
totalizātorā uz Jāni Zakarīti uzliku

     [+] [-]

, 2007-12-17 21:54, pirms 16 gadiem
Dzintra turēšu īkšķi!