Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Blue Jackets'' ielaiž 13 sekundes līdz pamatlaika beigām un zaudē ''Red Wings''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Blue Jackets'' ielaiž 13 sekundes līdz pamatlaika beigām un zaudē ''Red Wings''
Daniils Tarasovs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Naktī uz trešdienu, Elvim Merzļikinam paliekot rezervē, zaudējumu piedzīvoja Kolumbusas ''Blue Jackets, kas, ielaižot vārtus 13 sekundes līdz pamatlaika beigām, vēlāk papildlaikā ar 3:4 piekāpās Detroitas ''Red Wings''. Daniils Tarasovs atvairīja 23 no 27 metieniem.

• Elvim Merzļikinam paliekot rezervē, zaudējumu papildlaikā ar 3:4 pret Detroitas ‘’Red Wings’’ naktī uz trešdienu piedzīvoja Kolumbusas ‘’Blue Jackets’’.

• Merzļikina komandas biedrs Daniils Tarasovs vārtos atvairīja 23 no pretinieku izdarītajiem 27 metieniem.

• Kolumbusa piedzīvoja otro zaudējumu pēc kārtas un ceturto piecu spēļu laikā. ‘’Red Wings’’ tika pie otrās uzvaras trijās spēlēs.

• Kolumbusa bija vadībā lielāko spēles daļu. Pirmajā periodā klubs izvirzījās vadībā ar 2:0, bet Kirils Marčenko trešā perioda piektajā minūtē panāca 3:2.

• Izlīdzinājumu ‘’Red Wings’’ nodrošināja 13 sekundes līdz pamatlaika beigām, kad otros vārtus spēlē un 24. sezonā guva Lūkass Reimonds.

• Papildlaika 48. sekundē ‘’Red Wings’’ svarīgus divus punktus izcīnīja Patrika Keina precīzais metiens. Keins līdz ar to guva sezonas 15. vārtus. Spēlē viņam vārti un divas rezultatīvās piespēles.

• Septīto uzvaru pēc kārtas šonakt svinēja Kolorādo ‘’Avalanche’’, kas ar 4:3 pārspēja Sentluisas ‘’Blues’’. Septiņas uzvaras ļāvušas klubam pacelties uz trešo vietu Rietumos (93 punkti), no līderes ‘’Canucks’’ atpaliekot tikai par punktu.

• 16. spēlē pēc kārtas rezultativitātes punktu ieguva Neitans Makinons, kuram viena rezultatīva piespēle.

• Ar ‘’hat-trick’’ maču noslēdza Miko Rantanens, kurš trešā perioda piektajā minūtē guva arī uzvaras vārtus. Sezonā viņam 37 gūti vārti.

• Bostonas ‘’Bruins’’ trešajā uzvarā pēc kārtas ar ‘’hat-trick’’ izcēlās Davids Pstrņāks. Viņš ar trim vārtiem palīdzēja klubam ar 6:2 pārspēt Otavas ‘’Senators’’.

• ‘’Hat-trick’’ čehu uzbrucējs noformēja līdz trešā perioda piektajai minūtei. Sezonā viņam 44. precīzi metieni pretinieku vārtos.

• Bostona ar 97 punktiem ir ne tikai Austrumu konferences, bet visas līgas līdere. Trīs punkti mazāk ir Vankūveras ‘’Canucks’’ un Floridas ‘’Panthers’’.

NHL spēles 20. martā

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Bruins - Senators6:2Red Wings - Blue Jackets4:3 P
Devils - Penguins5:2Rangers - Jets2:4
Flyers - Maple Leafs4:3Islanders - Hurricanes1:4
Predators - Sharks8:2Blues - Avalanche3:4
Oilers - Canadiens3:2 PDucks - Wild0:4
Kings - Blackhawks6:2Canucks - Sabres3:2
Golden Knights - Lightning3:5

     [+] [-]

, 2024-03-20 09:25, pirms mēneša
Šoreiz arī par krievu žaketes nav iespringušas. Lidina ripas savos vārtos.

  +2 [+] [-]

, 2024-03-20 10:56, pirms mēneša
sitaa komanda ir vnk kkads fenomens.

  -1 [+] [-]

, 2024-03-20 12:23, pirms mēneša
tā ir kad liek krieveli vārtos

     [+] [-]

, 2024-03-20 17:58, pirms mēneša
ne par šo tēmu, bet par Saimonu - vēl viens tough guy, kura fizisko un mentālo veselību smagi ietekmēja regulārās galvas traumas. Nesaprotu to vecāku un fanu sajūsmu, kas priecājās pēc spēka paņēmieniem vai kautiņiem, kur kāds no spēlētājiem paliek uz ledus. Te arī nesen viens alkašs priecājās par Jaka "spēka paņēmienu", kur pretinieks tika satraumēts. Tas, ka džeki spēlē hokeju, nenozīmē, ka viņus jāpadara par fiziskiem un mentāliem invalīdiem...