Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Avalanche'' noslēdz divu gadu līgumu ar vārtsargu Annunenu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Avalanche'' noslēdz divu gadu līgumu ar vārtsargu Annunenu
Justuss Annunens. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Kolorādo ''Avalanche'' noslēgusi jaunu, divu gadu līgumu ar vārtsargu Justusu Annunenu, kuru draftēja 2018. gada draftā ar 64. numuru.

Nacionālās hokeja līgas klubs Kolorādo ''Avalanche'' parakstījis divu gadu līgumu ar vārtsargu Justusu Annunenu, kurš pēc sezonas varēja kļūt par ierobežoti brīvo aģentu. Finansiālie noteikumi nav izpausti.

2018. gada draftā ''Avalanche'' Annunenu izvēlējās trešajā kārtā ar kopējo 64. numuru. Trīs sezonu laikā viņš vārtos stājies tikai 13 spēlēs, kurās divās cīņās nostāvējis sausā (2.79 vidēji ielaisti vārti, 90.9% atvairīti metieni). Kā kluba otrajam numuram viņš šajā sezonā nospēlējis deviņas spēles, tajās ielaižot 2.34 vārtus un atvairot 92.6% pretinieku metienus.

''Vēlos šeit spēlēt un priecājos, ka ieguvu tādu iespēju. Tagad man tikai jānopelna pirmā vārtsarga loma,'' pēc līguma parakstīšanas teica Annunens. ''Manuprāt, viņš ieguldījis lielu darbu savā attīstībā. Pēdējo trīs gadu laikā viņš ir krietni progresējis un to jau var redzēt arī darbībā, pareizi? Viņš dod mums iespēju uzvarēt. Viņš jauno līgumu ir pelnījis,'' pauda ''Avalanche'' treneris Džareds Bednars.

''Avalanche'' naktī uz trešdienu pārtrūka deviņu uzvaru sērija. Ar 97 punktiem klubs ieņem trešo vietu Rietumu konferencē. Viens punkts vairāk ir ''Canucks'', bet divi konferences līderei ''Stars''.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/justus-ann...