Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Vairāki latviešu braucēji šonedēļ startē Nīderlandes un Francijas motokrosā

Juris Grīns
Juris Grīns

Vairāki latviešu braucēji šonedēļ startē Nīderlandes un Francijas motokrosā
Markuss Ozoliņš. Foto: Māris Stiprais, LaMSF

Vairāki latviešu motokrosa braucēji šīs nedēļas nogalē gatavojas startēt Nīderlandes atklātajā čempionātā "Dutch Masters", kā arī sacensībās Francijā.

Spēcīgā "Dutch Masters" seriāla trešais posms norisināsies Markelo trasē.

Vadošajā MX1 klasē gan neviena no mūsējiem uz starta nebūs, bet piedalīsies tādas MXGP zvaigznes kā Džefrijs Herlingss un Romēns Fevrs, tāpat Kalvins Vlānderens, Benuā Paturels. Arī MX2 klasē bez latviešiem, bet startēs Riks Elzinga, Kass Valks, Tibo Benistāns, Hākons Osterhagens.

125cc kategorijā dalību pieteicis Markuss Ozoliņš, bet 85cc klasē gatavojas startēt Martins Cīrulis, Patriks Cīrulis, Rainers Grasis un Jēkabs Hudolejs.

Kamēr pasaules un Eiropas čempionātos šonedēļ pārtraukums, turpināsies arī Francijas atklātais čempionāts "French Elite". Trešais posms notiks Romaņē trasē.

MX1 klasē šeit starp dalībniekiem Valentīns Guilo, bet MX2 klasē starp 49 braucējiem pieteikts Kārlis Alberts Reišulis. Viņam neveiksmīgs izvērsās iepriekšējā nedēļā aizvadīts Eiropas motokrosa čempionāta posms, kad pirmajā braucienā bija vairāki kritieni, bet otrajā - izstāšanās no otrās vietas tehnisku problēmu dēļ. Pretī stāsies arī tādi spēcīgi jaunie talanti kā Toms Gujons, Maksims Grau, Matiss Boisrams, Ivano van Erps, Juliuss Mikula.