Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Maiami uzvarētāja Kolinsa izslēdz Čārlstonas čempioni Žabēru

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Maiami uzvarētāja Kolinsa izslēdz Čārlstonas čempioni Žabēru
Daniela Kolinsa. Foto: Credit One Charleston Open

Dienvidkarolīnas lielākajā pilsētā Čārlstonā turpinās "WTA 500", kas ir nozīmīgākais tenisa turnīrs uz zaļā māla. Ceturtdien otrajā kārtā amerikāniete Daniela Kolinsa pārspēja tunisieti Onsu Žabēru.

# ASV piektais numurs Daniela Kolinsa (WTA 22.) ar 6:3, 1:6 un 6:3 pārspēja Āfrikas tenisa līderi Onsu Žabēru (#6), kura triumfēja 2023. gada Čārlstonas turnīrā.

Šajā mačā uzvarētāja bija mazliet pārāka punktos pēc otrās serves (59% pret 50) un summārajos punktos (90:86). Breikbumbas: 4/10 pret 4/12. Eisu un dubultkļūdu attiecība: 0-5 pret 1-2.

Tunisiete tādējādi neaizstāvēja lielos punktus par pērno titulu un pasaules rangā noslīdēs, domājams, uz devīto vietu, iekārtojoties virs Latvijas tenisa līderes Aļonas Ostapenko.

Žabēru pēdējā laikā nomoka ceļgala savainojums, tagad ir piecu zaudējumu sērija.

Kolinsa bija uzvarējusi 17 setos pēc kārtas, bet tagad šī sērija ir noslēgusies.

Kā jau ziņots, pagājušajā nedēļā Kolinsa triumfēja Maiami "WTA 1000", izcīnot nozīmīgāko titulu karjerā.

Kolinsa medijiem apliecinājusi, ka aizvada karjeras pēdējo sezonu un panākumu ietekmē netaisās mainīt lēmumu.

Čārlstonas 1/8 finālā jau pēc dažām stundām Kolinsa ar 6:2 un 6:2 uzvarēja ASV sesto numuru Slounu Stīvensu (#40).


# ASV ceturtā rakete Emma Navarro (WTA 20.) šonakt ar 3:6, 7:5 un 1:6 pārsteidzoši piekāpās Rumānijas trešajai labākajai tenisistei Žaklīnai Kristianai (#83), kura iepriekš negaidīti izslēdza arī ASV trešo numuru Medisonu Kīzu (#18).

Šis turnīrs pieder ASV tenisa uzlecošās zvaigznes Emmas Navarro tēvam Benam, arī ģenerālsponsors "Credit One" banka ir viņa kompānijas īpašumā.

Izmantotie resursi:
wtatennis.com