Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Alkarass Sinneram sagādā sezonas pirmo zaudējumu un tiek Indianvelsas finālā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Alkarass Sinneram sagādā sezonas pirmo zaudējumu un tiek Indianvelsas finālā
Karloss Alkarass un Janniks Sinners. Foto: ATP Tour

Kalifornijas dienvidu mazpilsētā Indianvelsā tuvojas noslēgumam "ATP Masters 1000" turnīrs. Pusfinālā spānis Karloss Alkarass šonakt uzvarēja itāli Janniku Sinneru - 1:6, 6:3, 6:2.

# Pirmajā pusfinālā pagājušā gada Indianvelsas čempions, Spānijas labākais tenisists Karloss Alkarass (ATP 2.) uzveica Itālijas tenisa līderi Janniku Sinneru (#3) un iekļuva finālā.

Bukmeikeru skatījumā nosacīts favorīts bija itālietis, uz kura panākumu tika piedāvāts 1.77 koeficients.

Mača pirmajā setā dominēja Sinners. Otrajā setā Alkarass ieguva breika pārsvaru (3:1) un izvirzījās vadībā ar 4:1, turpinājumā atspēlēja divas breikbumbas un finišēja ar efektīgu "dropšotu". Trešajā setā iespaidīga izspēle noslēdzās ar Sinnera kritienu un Alkarasa triumfu, salaužot itālieša servi servi (2:1). Minētājā kritienā Sinners mazliet satraumēja roku un piekāpās arī nākamajos trijos geimos.

Šajā mačā uzvarētājs bija pārāks punktos pēc pirmās serves (70% pret 65) un summārajos punktos - 75:71. Breikbumbas - 3/6 pret 2/4. Tīri uzvarēto izspēļu un nepiespiesto kļūdu attiecība: 15-13 pret 21-15.

Savstarpējās spēlēs tagad ir 5-4.

Sinners sezonu sāka ar 16 uzvarām oficiālajās spēlēs, sasniedzot labāko bilanci (16-0) tūrē. Savukārt tagad piedzīvoja sezonas pirmo zaudējumu.

Lai jaunākajā pasaules rangā saglabātu otro vietu, Alkarasam tagad bija vajadzīga uzvara. Ja triumfētu Sinners, tad pirmoreiz kļūtu par ranga vicelīderi.


# Otrajā pusfinālā pērnā gada turnīra vicečempions Daniils Medvedevs (ATP 4.) pārspēja ASV trešo numuru Tomiju Polu (#17), kurš taibreikā bija vadībā ar 3-2.

Indianvelsas "ATP Masters 1000" pusfināli

#2 Karloss Alkarass (Spānija) - #3 Janniks Sinners (Itālija)1:6 6:3 6:2
#9 Daniils Medvedevs - #17 Tomijs Pols (ASV)1:6 7:6(3) 6:2

Izmantotie resursi:
wtatennis.com

     [+] [-]

, 2024-03-17 09:29, pirms mēneša
Abi jaunas paaudzes Pasaules reitinga pirmie divi nm!!! Nomainis DZOKO paaudzi!

     [+] [-]

, 2024-03-17 09:51, pirms mēneša
Regbists rakstīja: Abi jaunas paaudzes Pasaules reitinga pirmie divi nm!!! Nomainis DZOKO paaudzi!
Ja turēs līmeni, tad ar laiku tā izdarīs. Leģendārajam Džoko var būt pienācis laiks. Cerams, ka laicīgi aizies no sporta, nevis ar vājiem sniegumiem sevi par klaunu pataisīs kā tā Villiamsa.

     [+] [-]

, 2024-03-17 10:23, pirms mēneša
Regbists rakstīja: Abi jaunas paaudzes Pasaules reitinga pirmie divi nm!!! Nomainis DZOKO paaudzi!
Kādu vēl Djoko paaudzi. Džokers ir tika viens pat palicis

  -1 [+] [-]

, 2024-03-17 12:53, pirms mēneša
Davz rakstīja: Ja turēs līmeni, tad ar laiku tā izdarīs. Leģendārajam Džoko var būt pienācis laiks. Cerams, ka laicīgi aizies no sporta, nevis ar vājiem sniegumiem sevi par klaunu pataisīs kā tā Villiamsa.
Serēna Viljamsa aizgāja vēl būdama viena no tūrē spēcīgākajām tenisistēm. Viņai līdz pat karjeras beigām bija visos turnīros kuros viņa piedalījās ļoti labi panākumi. Tā, ka nerunā to par ko Tev nav sajēgas.

     [+] [-]

, 2024-03-17 14:05, pirms mēneša
Zaļknābis23 rakstīja: Serēna Viljamsa aizgāja vēl būdama viena no tūrē spēcīgākajām tenisistēm. Viņai līdz pat karjeras beigām bija visos turnīros kuros viņa piedalījās ļoti labi panākumi. Tā, ka nerunā to par ko Tev nav sajēgas.
Pirmkārt, viņš gan jau runā par Venusu nevis par Serēnu, bet, otrkārt, apgalvot, ka Serēna pēdējos karjeras gados arī sasniedza "ļoti labus" rezultātus ir pilnīgas muļķības - pēdējo GS titulu izcīnīja 2017.gadā - pēc tās uzvaras vēl aizvadīja 15 GS turnīrus un karjeru pabeidza tikai 2022.gadā. Pēdejos karjeras trīs gados tikai 2 reizes tika līdz pusfinālam citos GS turnīros izstājoties attiecīgi 3R, 2R, 4R, 1R, 1R, 3R. Tie ir "ļoti labi" panākumi?