Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Kārtslēcējs Kreišs atkārto personīgo rekordu un ļoti spraigā cīņā uzvar sacensībās Vācijā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Kārtslēcējs Kreišs atkārto personīgo rekordu un ļoti spraigā cīņā uzvar sacensībās Vācijā
"Arkādija" pārstāvis Valters Kreišs atkal iepriecināja ar lielisku rezultātu un uzvaru. Foto: LVS.

Sporta skolas "Arkādija" pārstāvis Valters Kreišs teicami nostartējis vakar Vācijā notikušajās sacensībās, kur kārtslēkšanā atkārtojis savu personīgo rekordu un ļoti spraigā cīņā vēl ar trim sportistiem izcīnījis uzvaru, to dalot ar beļģi.

Trešdienas vakarā skaistu uzvaru starptautiskajās lēcēju (kārtslēcēji un augstlēcējas) sacensībās Vācijas pilsētā Kotbusā (“International Jump Meeting”) guva Latvijas vadošais kārtslēcējs Valters Kreišs. SS "Arkādija" pārstāvis janvārī aizvadīja sešas sacensības, no kurām piecās izcīnīja uzvaras, bet vienās ieguva otro vietu. Visās šajās secensībās Mareka Ārenta audzēknis pārvarēja krietni virs 5m uzstādīto latiņu.

Sāka Valters ar augstumu 5,25 m. Šo un arī nākamos četrus – 5,35 m, 5,45 m, 5,55 m un arī 5,65 m viņš veica ar pirmo mēģinājumu. Augstumu 5,65 m pārvarēja vēl trīs kārtslēcēji: beļģis Bens Broders – ar pirmo mēģinājumu, polis Pjotrs Liseks – ar otro un Mats Ludvigs (ASV) – ar trešo mēģinājumu. Līdz ar to Valters kopā ar beļģu kārtslēcēju dalīja pirmo vietu. Rezultāts 5,65 m viņam ir šosezon labākais un arī atkārtots personīgais rekords.

Informāciju palīdzēja sagatavot
Andris Staģis, statistiķis

     [+] [-]

, 2024-02-01 12:03, pirms 3 mēnešiem
Nu super! Un varbūt vēl vairāk par rezultātu priecē pats fakts, ka viņš vispār tiek sacensties ar tādiem večiem, tātad ir starptautiski pamanīts.