Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Titulētā sprintere Freizere-Praisa pēc Parīzes noslēgs karjeru

Titulētā sprintere Freizere-Praisa pēc Parīzes noslēgs karjeru
Šellija Anna Freizere-Praisa. Foto: AP/Scanpix

LETA--DPA. Titulētā Jamaikas sprintere Šellija Anna Freizere-Praisa pēc 2024. gada Parīzes olimpiskajām spēlēm noslēgs savu karjeru, intervijā žurnālam "Essence" atklāja vieglatlēte.

37 gadus vecā sportiste vēlas pavadīt vairāk laika ar ģimeni, kas esot daudz upurējusi, lai sprintere izcīnītu godalgas.

Freizere-Praisa ir trīskārtēja olimpiskā čempione, izcīnot zelta medaļas 2008. un 2012. gada spēļu 100 metru sprinta sacensībās, kā arī 2021. gada Olimpiādes 4x100 metru stafetē. Viņai ir arī četras sudraba un viena bronzas medaļa.

Pasaules meistarsacīkstēs jamaikiete izcīnījusi desmit zelta, piecas sudraba un vienu bronzas godalgu.


, 2024-02-09 21:00, pirms 4 mēnešiem
Leģenda!
Noā Lailzs. Foto: World Athletics

"World Athletics" 2026. gadā ieviesīs jaunas sacensības, kas norisināsies reizi divos gados

LETA--AFP. Pasaules Vieglatlētikas savienība ("World Athletics") sākot ar 2026.gadu ieviesīs jaunas sacensības, kas norisināsies reizi divos gados.
Armands Duplentiss. Foto: AFP/Scanpix

Duplentiss Dimanta līgas posmā tuvu pasaules rekorda labojumam kārtslēkšanā

LETA--AFP. Zviedrijas atlēts Armands Duplentiss svētdien Stokholmā Dimanta līgas posmā izcīnīja uzvaru kārtslēkšanā un bija tuvu pasaules rekorda labojumam.
Laura Osipenko - vadībā. Foto: Ilze Sirmā

Osipenko uzvar Zundas un Pedera kausā barjerskriešanā Cēsīs

Piektdien Cēsu Pilsētas stadionā, tika izcīnīti Iievas Zundas un Gunta Pedera kausi barjerskriešanā. Sievietēm kausu ieguva Latvijas sportiste Laura Osipenko ar rezultātu 13,89 sekundes, bet vīriešiem par uzvarētāju Igaunijas pārstāvis Stevens Lepoja ar rezultātu 13,81 sekundes.