Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Medenis: "Šīs sezonas panākumu atslēga, manuprāt, bija Latvijas kauss"

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Medenis: "Šīs sezonas panākumu atslēga, manuprāt, bija Latvijas kauss"
Jēkabpils "Lūši" atguvuši čempionu titulu. Foto: LVF.

Pēc uzvaras ceturtajā finālsērijas spēlē “Optibet” Latvijas volejbola čempionātā vīriešiem, tiekot pie trešā panākuma un līdz ar to atgūstot čempionu titulu, SK “Jēkabpils Lūši” spēlētājs Jānis Medenis norādīja, ka sezonas panākumu atslēga bijusi uzvara Latvijas kausā.

Jau ziņojām, ka “Optibet” Latvijas čempionātā vīriešiem piektdien vakarā SK “Jēkabpils Lūši” finālsērijas ceturtajā spēlē mājās ar 3-1 (25:21, 22:25, 25:18, 25:14) pārspēja “Ezerzeme”/DU volejbolistus un kļuva par 2023./2024.gada “Optibet” Latvijas čempioniem, pēc gada pārtaukuma atgūstot titulu.

“Mums šodien bija daudz atbildīgāka spēle kā “Ezerzemei”, viņiem nebija ko zaudēt. Mēs savās mājās, pie saviem skatītājiem vēlamies labi nospēlēt. Otrajā setā nedaudz pazaudējām tonusu, bet pēc tam jau atguvām. Šīs sezonas panākumu atslēga, manuprāt, bija Latvijas kauss. Baltijas līgā sākumā nespēlējām labi, bet ar uzvaru kausā no 7.vietas Baltijas līgu pabeidzām ar bronzas medaļām,” pēcspēles intervijā LTV7 saka SK “Jēkabpils Lūšu” spēlētājs Jānis Medenis.

“Sajūtas fantastiskas. Katram titulam ir savs stāsts un sava vēsture. Grūti pateikt, kurš tituls ir grūtāks vai emocionālāks. Ilgi nebija jāgaida, tikai gads, lai atkal kļūtu par čempioniem. Skatītāju un fanu kultūra mums jau izsenis ir labā līmenī, paldies, ka dzināt uz priekšu,” gandarīts par finālsērijas rezultātu ir čempionu treneris Mārcis Obrumanis.

“Darbiņš beidzot padarīts. Man ir tādas emocijas. Esam smagi strādājuši, teikšu godīgi - arī kasījušies, bet, redz, pie kā novedis smagais darbs,” Latvijas televīzijai komentē finālturnīra vērtīgākais spēlētājs, SK “Jēkabpils Lūši” cēlājs Jānis Jansons.

“Spēle jau nebija slikta, varbūt pietrūka emocijas grūtajos brīžos, vairāk komunikācijas. Žēl, ka nevarējām garās izspēles pārvērst punktos. Tas ir sports, šodien paveicās vairāk Jēkabpilij, rīt varbūt būtu veicies mums. Kopumā finālsērija bija aizraujoša un intriģējoša skatītājiem. Žēl, ka šodien neizdevās uzvarēt. Galvenais neapstāties un spēlēt tālāk!” pēc spēles saka “Ezerzeme/DU” spēlētājs Armands Rokjāns.

Izmantotie resursi:
Home - Volejbols