Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3031, Did:0, useCase: 3

Merzļikins ierodas ar troksni: līdzjutēju negācijas, karš ar medijiem un interviju boikots

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Merzļikins ierodas ar troksni: līdzjutēju negācijas, karš ar medijiem un interviju boikots
Elvis Merzļikins. Foto: LHF

Šodien pirmo treniņu kopā ar Latvijas izlasi aizvadīja Nacionālās hokeja līgas kluba Kolumbusas "Blue Jackets" vārtsargs Elvis Merzļikins. Sarunā ar žurnālistiem viņš atbildēja tikai uz vienu jautājumu un paziņoja, ka šī būs pavasara pirmā un pēdējā intervija.

"Teikšu godīgi, šo mirkli gaidīju jau aptuveni mēnesi. Šodien paskaidrošu kāpēc. Noteikti esmu ļoti priecīgs būt šeit ar komandu – satikt čaļus, apķert, pajokot. Noteikti treniņā visi nenormāli grib man iemest. Kad sanāk noķert, tad ir prieks. Nezinu, kā man izteikties, bet šī varētu būt mana grūtākā intervija. Esmu izlēmis, esmu runājis ar treneriem, ar federāciju. Uzreiz paskaidroju, ka neesmu atbraucis sagādāt problēmas. Šī ir mana pirmā un pēdējā intervija, kur mēs visi runāsim, jo…" vairāk nekā piecas minūtes ilgušo monologu iesāka Elvis Merzļikins.

"Nesaku, ka Latvijas fani ir pārspīlējuši, jo ir labie fani. Bet! Šī būs pēdējā reize, kad atvainošos, ja kādu esmu aizskāris pagājušajā gadā, kad devu intervijas. Bet nav normāli, ka man kā latvietim, kurš brauc uz izlasi ar lielāko prieku un vislielāko mīlestību, pat negribas atgriezties mājās. Jo mana tauta, ja godīgi – nesaku, ka negaida, bet es nejūtos laipni lūgts. Tā ir sajūta sirdī – ka savās mājās nejūtos laipni lūgts. Atceros, pirms diviem gadiem citi brīnījās, ka teicu, ka Šveice ir manas mājas. Man ir lielāks atbalsts no Šveices faniem nekā no Latvijas faniem," turpināja Merzļikins. Pagājušajā pavasarī rezonansi izraisīja Merzļikina izteikumi, ka viņa prioritāte ir spēlēšana Kolumbusā, nevis Latvijas izlasē, jo izlasē algu nemaksā.

"Nesaku, ka jums jālien tajā vietā… Varat kritizēt, man tas patīk. Jūs visi mani zināt no U13, U15 laikiem. Visi zina manu raksturu, visi zina, kā es runāju. Dažreiz pasaku kaut ko par daudz. Atnāku mājās un domāju, ka pārpratīs, ka esmu nepareizi pateicis. Bet šis ir gājis pāri līnijai," teica Merzļikins, turpinājumā pievēršoties attiecībām ar medijiem un Latvijā izskanējušajiem izteikumiem.

Podkāstā "Devītnieks" Latvijas vicečempiones "Zemgales" vārtsargs un vārtsargu treneris Rihards Cimermanis stāstīja par savām attiecībām ar Merzļikinu, paužot, ka Merzļikins neesot komandas spēlētājs. Abi kopā sargāja vārtus gan U18, gan U20 izlasē.

"To, ka jūs divi parunājāt ar kaut kādu Cimeru, ko es vispār nepazīstu… Pēdējo reizi viņu redzēju 13-14 gados. Kas viņš ir, lai varētu pateikt, ka neesmu komandas spēlētājs? Tad ieej ar mikrofoniem un pajautā, kāds es esmu komandas spēlētājs. Esmu gatavs atdot visu viņiem. Es došu visu labāko viņiem. Neesmu sastrīdējies ar nevienu komandas spēlētāju ne Latvijas izlasē, ne Lugāno, ne Kolumbusā. Lugāno esmu sakāvies treniņa laikā, jo tas ir hokejs, tā ir spriedze, tur ir emocijas. Pēc treniņa mēs bijām kopā bārā," teica Merzļikins.

"Nezinu, par ko jūs runājāt, ka neesmu labs komandas biedrs. Jūs esat uztaisījuši tādu Elvi, kāds neeksistē. Es to visu laižu garām… Pienāca brīdis, kad ome man zvana asarās un prasa, ko esmu izdarījis, kāpēc cilvēki tā runā par viņas mazdēlu. Es to neesmu pelnījis. Jā, pēdējie divi gadi nav bijuši labākie. Jā, esmu laidis pa pieciem sešiem goliem. Bet jūs visi esat hokejā. Jūs golus esat redzējuši? Tur vispār ir kaut kur bijusi šance? Jā, ir bijušas spēles, kas bijušas uz mani. Tagad nesaku, ka komanda ir sūdīga, ka Kolumbusā spēlētāji ir slikti. Es to nesaku. Es saku, ka tas ir hokejs," pauda Merzļikins.

"Ne jau tas, ka esmu aizskarts. Mani neinteresē citu domas. Man ir mana pasaule. Esmu atbraucis šeit tikai komandas biedru dēļ. Ne jums. Šī būs mana pirmā un pēdējā reize, kad runāju. Šo lēmumu es pieņēmu. Vēlreiz atkārtoju – neesmu ieradies šeit sagādāt problēmas un nepatikšanas izlasei, federācijai. Bet Kalvītim teicu, ka man šis ir jādara. Viņi visi mēģina apstādināt. Bet šis karš starp mani un jums, medijiem – jūs esat uzvarējuši. Šajā reizē es padodos. Nevaru neko izdarīt. Grozi, kā gribi, jūs vienmēr uzvarēsiet."

"Šis ir aizgājis pāri strīpai. Es ierodos mājās un nejūtos laipni gaidīts. Sajūtas ir… Esmu priecīgs būt šeit. Bet lidostā gāju ar galvu lejā, lai cilvēki mani neatpazīst. Jo es nezinu – varbūt kāds man iesitīs vai vēl kaut ko pateiks. Man uz ielas strīdēties negribas. Gribu atbraukt mājās, apķert savu ģimeni un priecāties. Un to es šorīt izdarīju. Tagad iešu un ēdīšu šašliku, jo tas ir vienīgais, ko gribu," noslēdza Merzļikins, tūdaļ pagriežoties un pametot sarunu.

1 2 3 4 5 6 191 komentārs

 +10 [+] [-]

, 2024-04-22 15:14, pirms 2 nedēļām
Atakal žurnaļugas taisa clickbait 😀😀😀
Respect Elvim 💪🇱🇻

 +10 [+] [-]

, 2024-04-22 15:18, pirms 2 nedēļām
Norm Brožberiju nolika pie vietas

 +13 [+] [-]

, 2024-04-22 15:20, pirms 2 nedēļām
nesaku, ka visi žurnālisti ir pieklājības mēraukla.. taču viņiem tāds darbiņš! nevar tikai visu laiku "glaudīt galvu", to var darīt mamma, sieva, ome.. un, nez vai , viņš šadi varētu atbildēt kādam NHL žurnālistam... mēs visi zinām, ka viņš nav mīlētākais hokejists ne Ohaio, ne NHL kopumā... Elvis ir uz pareizā ceļa, bet vēl viņa ego nav "pabarots"...vēl tāls ceļš ejams! Būt publiskai personai nemaz nav viegli!

 +11 [+] [-]

, 2024-04-22 15:21, pirms 2 nedēļām
Nu par faniem runājot, tie, kas visu stulbumu runā ir tādi, kas hokeju nav spēlējuši un neko nesaprot. Mums ir NHL vārtsargs, kā vispār var teikt, labāk nebūtu braucis un ko vēl. Tie kas saprot hokeju zin, ka Elvis ir augstākās klases vārtsargs un sagaida viņu izlasē ar atplēstām rokām.

 +10 [+] [-]

, 2024-04-22 15:23, pirms 2 nedēļām
kamer zurnalisti tulkos tekstus ta lai tik clickbaitus dabutu, tikmer nekas normals nebus.

 +14 [+] [-]

, 2024-04-22 15:23, pirms 2 nedēļām
KrisitisOZO rakstīja: Norm Brožberiju nolika pie vietas
Zemgales karali Cimmermani arī pie reizes

  +5 [+] [-]

, 2024-04-22 15:24, pirms 2 nedēļām
Čalis ar raksturu, tas forši!
Ceru, ka viņš pats sarpot, ka ja šis čempis būs sūdīgs, tad domāju, ka vairs nebrauks atpakaļ, novēlu, lai izdodas un pavelk izlasi!

  +5 [+] [-]

, 2024-04-22 15:24, pirms 2 nedēļām
Calvin rakstīja: nesaku, ka visi žurnālisti ir pieklājības mēraukla.. taču viņiem tāds darbiņš! nevar tikai visu laiku "glaudīt galvu", to var darīt mamma, sieva, ome.. un, nez vai , viņš šadi varētu atbildēt kādam NHL žurnālistam... mēs visi zinām, ka viņš nav mīlētākais hokejists ne Ohaio, ne NHL kopumā... Elvis ir uz pareizā ceļa, bet vēl viņa ego nav "pabarots"...vēl tāls ceļš ejams! Būt publiskai personai nemaz nav viegli!
Tas par ko Elvis runā tagad un runāja arī intervijā par idiotiem - tiek pasniegta nepatiesa informācija vai nepilnīga informācija - paņem izrauj pāris vārdus no konteksta, uztaisa sensāciju, sabojā reputāciju, "fani" skatās šķībi, omes, mammas, čomi uzdod jautājumus - un spēlētājam tā vietā, lai konentrētos uz spēli, jāatbild uz baumām, puspatiesībām. Tas pat nav tikai par Elvi. Elvis vienkārši ir viens no retajiem, kas paceļ gaisā to problēmu.

  +4 [+] [-]

, 2024-04-22 15:26, pirms 2 nedēļām
shmopsis rakstīja: Zemgales karali Cimmermani arī pie reizes
Tu ko, viņam taču pats Hossa maksājis
Slēpts komentārs: Gatis

  +3 [+] [-]

, 2024-04-22 15:26, pirms 2 nedēļām
Nekad Broziks nav paticis un nepatiks. Es saprotu,ka žurnālisti zin daudz, pat ļoti daudz, bet ir jāfiltrē,ko rakstīt un ko varbūt noklusēt,lai gan zini. Brožiks vienmēr izcēlies ar to,ka raksta pilnīgi visu,kas viņam ir ,vienkārši dēļ clickbait. Tas pats Strautmanis varētu 100x vairāk click savākt, ja uzrakstītu visu,ko zina par futbola federāciju, bet viņš to nedara, jo tas nevienam par labu nenāks. Brožikam vienalga, laiž tik visu ārā dēļ naudas

  +9 [+] [-]

, 2024-04-22 15:27, pirms 2 nedēļām
Bet tā izklausās,ka Elvim vnk darīt nebija ko pa ceļam uz Latviju,kkādus blogus sāka klausīties un uzvilkās Neticu,ka viņam sezonas laikā baigi intresē,ko kkādi žurnaļugas kā Brožbergs runā par viņu podkāstos..

 +16 [+] [-]

, 2024-04-22 15:28, pirms 2 nedēļām
Elvim jāiemācās tādas lietas laist gar ausīm un pāri galvai. Pat, ja ir nepatīkami un pretīgi.
Ir interneta laikmets un jebkurš var kaut ko pateikt par jebko.
Jo atpazīstamāks būsi, jo vairāk kaut ko runās.
Visiem tiem žurnālistiem un podkāsteriem svarīgi, pirmkārt, ir klikšķi, būsim reāli (jo no tiem ir atkarīgas viņu algas) - un tos visātrāk var nopelnīt ar kaut ko skandalozu un negatīvu.

Elvim 30 gados un ar garu pieredzi SUI un NHL vajadzētu to jau saprast
Kur nu vēl lasīt visādus komentārus un ņemt tos par pilnu...

     [+] [-]

, 2024-04-22 15:28, pirms 2 nedēļām
Elvis malacis! Nav ko klausīties dīvānos pirdējus un visus citus tirliņus. Vēlam veiksmi Čehijā viņam un visiem pārējiem izlases čaļiem!

P.S. labāk būtu ielikuši video ar Elvi intervijā nevis Cimmeri apakšā

  +8 [+] [-]

, 2024-04-22 15:31, pirms 2 nedēļām
Jā, ok ir bijis škrobis man par viņa sūdīgajām spēlēm Nhl. Bet, lai negaidītu viņu izlasē ir jābūt drusku tu tū. Elvi, turies. Sarauj Latvija!!!!

 +11 [+] [-]

, 2024-04-22 15:31, pirms 2 nedēļām
Bija divi varianti,ar klusēasanu atšūt visus,ar smaidu paiet garām,vai arī šadi...

  +5 [+] [-]

, 2024-04-22 15:32, pirms 2 nedēļām
shmopsis rakstīja: Bet tā izklausās,ka Elvim vnk darīt nebija ko pa ceļam uz Latviju,kkādus blogus sāka klausīties un uzvilkās Neticu,ka viņam sezonas laikā baigi intresē,ko kkādi žurnaļugas kā Brožbergs runā par viņu podkāstos..
Nu, zini.. ja tev vecmamma zvanītu un raudot prasītu ko esi visai valstij izdarījis, Tu neko nedarītu? Tas tikai viens iemesls no šī visa. Pilnīgi atbalstu Elvi, mediji ierijuši daudz skatījumus no bezjēdzīgiem rakstiem par Elvi, tagad lai sūkā ledu.

  +4 [+] [-]

, 2024-04-22 15:32, pirms 2 nedēļām
shmopsis rakstīja: Bet tā izklausās,ka Elvim vnk darīt nebija ko pa ceļam uz Latviju,kkādus blogus sāka klausīties un uzvilkās Neticu,ka viņam sezonas laikā baigi intresē,ko kkādi žurnaļugas kā Brožbergs runā par viņu podkāstos..
Tu noklausījies ko teica pats Elvis? Viņš teica, ka viss dēļ vecmammas pārdzīvojumiem kura šitos te dzirdējusi/lasījusi un prasījusi Elvim, kas tur īsti noticis

  +1 [+] [-]

, 2024-04-22 15:33, pirms 2 nedēļām
zzk rakstīja: Elvim jāiemācās tādas lietas laist gar ausīm un pāri galvai. Pat, ja ir nepatīkami un pretīgi.
Ir interneta laikmets un jebkurš var kaut ko pateikt par jebko.
Jo atpazīstamāks būsi, jo vairāk kaut ko runās.
Visiem tiem žurnālistiem un podkāsteriem svarīgi, pirmkārt, ir klikšķi, būsim reāli (jo no tiem ir atkarīgas viņu algas) - un tos visātrāk var nopelnīt ar kaut ko skandalozu un negatīvu.

Elvim 30 gados un ar garu pieredzi SUI un NHL vajadzētu to jau saprast
Kur nu vēl lasīt visādus komentārus un ņemt tos par pilnu...
Taisnība jau tev ir,bet tomēr tāpat patīkami,ka kāds sportists tomēr atbild tiem dailjdirsjiem un parāda principā vidējo pirkstu!

  +4 [+] [-]

, 2024-04-22 15:34, pirms 2 nedēļām
Madzigais rakstīja: Bija divi varianti,ar klusēasanu atšūt visus,ar smaidu paiet garām,vai arī šadi...
Nu kāda klusēšana? Tie jautājumi par mikroklimatu komanda būtu bijusi visu laiku. Rekur pirmās dienas un jau tikai par to vien jautā. Labāk šitā atšūt, pateikt visu kā ir un liekat mieru viņam.

  +5 [+] [-]

, 2024-04-22 15:35, pirms 2 nedēļām
Pēc šī domājams SC virsraksti par Elvi pēc ne tik veiksmīgām spēlēm būs vēl debīlāki nekā līdz šim. Briedis (kad vēl nebija nojūdzies) arī atteicās no intervijas SC, scenārijs bija tieši tāds pats.

  +3 [+] [-]

, 2024-04-22 15:37, pirms 2 nedēļām
estijjs rakstīja: Nu, zini.. ja tev vecmamma zvanītu un raudot prasītu ko esi visai valstij izdarījis, Tu neko nedarītu? Tas tikai viens iemesls no šī visa. Pilnīgi atbalstu Elvi, mediji ierijuši daudz skatījumus no bezjēdzīgiem rakstiem par Elvi, tagad lai sūkā ledu.
Vecmamma man vairs nepiezvanīs,bet nu jā sapratu jau to viņa domu. Bet nu jūs domājat viņš tāds ir viens,tak var jau to visu izskaidrot,ka nelasi tās muļķības un vienkārši pazvani man. Katrā ziņā man jau patika šis Elvja gājiens visus žurnaļugas pasūtīt trīs mājas tālāk. Bet tāpat tas viss ir vēl laukumā arī jāpierāda!

  -2 [+] [-]

, 2024-04-22 15:39, pirms 2 nedēļām
Elvis malacis!
..un kauns žurnālistam, kurš pie šī brīža situācijas tepat pāri tuvākajām robežām vēl atļaujas pie tāda sīkuma lietot vārdu ''karš''. Tad, kad mazo apalīti iesauks ''pakarot'', tad varbūt pats sapratīs.

  +6 [+] [-]

, 2024-04-22 15:42, pirms 2 nedēļām
shmopsis rakstīja: Vecmamma man vairs nepiezvanīs,bet nu jā sapratu jau to viņa domu. Bet nu jūs domājat viņš tāds ir viens,tak var jau to visu izskaidrot,ka nelasi tās muļķības un vienkārši pazvani man. Katrā ziņā man jau patika šis Elvja gājiens visus žurnaļugas pasūtīt trīs mājas tālāk. Bet tāpat tas viss ir vēl laukumā arī jāpierāda!
Viņš nav viens. Ārzemēs ik pa laikam ir stāsti, kur draud, piesienās utt. gan pašam sportistam, gan ģimenei. Galu galā arī pērn Elvja sieva sūdzējās, ka viņāi tribīnēs tirš augumā par to, ka Elvis tāds un šitāds. Tak tas viss noteikti ir krājies, krājies. Redz vēl ome pazvana. Pats kaut ko paklausījies vai kāds tuvāks atsūtījis, lai paklausās - nu tad salika visu pa plauktiņiem. Un pareizi dara.
Tak pat te komentāros var redzēt. Viena daļā kā tu vai es - saprot Elvi, citiem šī intervija ir kārtējā sarkanā lupata.

  +3 [+] [-]

, 2024-04-22 15:43, pirms 2 nedēļām
Rakstā tak skaidri un gaiši pateikts - zvana ome un nesaprot, kas notiek. Protams, ka tas uzvelk uz aizskar, ka šādi dīvāna pirdēji aizvaino viņu un par to pārdzīvo viņam tuvie cilvēki. It īpaši, kad ir "līdzjutēju" suga, kas ir morāli krop...i, jo par kaut kādu kaučuka dzenāšanu vai bumbas spārdīšanu ir draudējuši sportistiem un viņu ģimenēm (Salo gadījums, Ruštu utt.)

Lai Elvim viss veicas!

     [+] [-]

, 2024-04-22 15:46, pirms 2 nedēļām
Elvis godīgi runāja skaidru valodu, visu ..ziniet..citreiz mēslu vaboles uzvedas cienīgāk, jūs neesat nopietni žurnālisti..dzeltenās preses reportieri, lūk kas Jūs esat..pretīgi

  +7 [+] [-]

, 2024-04-22 15:47, pirms 2 nedēļām
Geralt of Rivia rakstīja: Viņš nav viens. Ārzemēs ik pa laikam ir stāsti, kur draud, piesienās utt. gan pašam sportistam, gan ģimenei. Galu galā arī pērn Elvja sieva sūdzējās, ka viņāi tribīnēs tirš augumā par to, ka Elvis tāds un šitāds. Tak tas viss noteikti ir krājies, krājies. Redz vēl ome pazvana. Pats kaut ko paklausījies vai kāds tuvāks atsūtījis, lai paklausās - nu tad salika visu pa plauktiņiem. Un pareizi dara.
Tak pat te komentāros var redzēt. Viena daļā kā tu vai es - saprot Elvi, citiem šī intervija ir kārtējā sarkanā lupata.
Nu kā to ņem, ne jau ļautiņi viņam tāpat vien sāka mesties virsū. Viss sākās pēc tās intervijas kur viņš teica ka komanda neesot viens vesels utt, kur viņš centies tos saliedēt un viņi neesot gājuši pusdienās vai kas tur. Pēc tam visi kā buļļi uz sarkanu lupatu uzmetās Nav jau tā ka heito dēļ tā cik viņš labs... Pats provocēja,dabūja negācijas, pēc tam jau žurnaļugas pataisīja par grēkāzi utt. Tagad atkal cepiens jau pirmajā intervijā(un laikam arī pēdējā).

  +2 [+] [-]

, 2024-04-22 15:50, pirms 2 nedēļām
Elvi, tieshaam ceru, ka sho lasi.

Fani Tevi miil un atbalsta. Tie ir fanelji, kuri te zaakaa. Tie ir tie pashi, kuriem pie visaam probleemaam ir valsts, krievi, sievasmaate un kaiminjsh vainiigi.

Cilveeki rej tikai taapeec, ka vinjiem skauzh! Tie, kuri dziivee kaut ko jau ir sasniegushi vai sasniegs, tie Tevi ljoti labi saprot. Turpini buut Tu pats un aiziet, uz priekshu latvieshi!

  +1 [+] [-]

, 2024-04-22 15:51, pirms 2 nedēļām
Teemo rakstīja: Nu kā to ņem, ne jau ļautiņi viņam tāpat vien sāka mesties virsū. Viss sākās pēc tās intervijas kur viņš teica ka komanda neesot viens vesels utt, kur viņš centies tos saliedēt un viņi neesot gājuši pusdienās vai kas tur. Pēc tam visi kā buļļi uz sarkanu lupatu uzmetās Nav jau tā ka heito dēļ tā cik viņš labs... Pats provocēja,dabūja negācijas, pēc tam jau žurnaļugas pataisīja par grēkāzi utt. Tagad atkal cepiens jau pirmajā intervijā(un laikam arī pēdējā).
A tas arī ir interesanti. Kāpēc par to, ka viņš pasaka, ka bija kolektīva problēmas ir jānoliek viņš nevis kolektīvs? Tas ir līdzīgi kā kādreiz ar Spruktu un nogurumu. Kāds godīgi pasaka - ir problēma X - un, lai kas labs nebūtu izdarīts pirms tam, pēkšņi tu esi sliktais. Ir tāds viens labs rādītājs, kas parāda, ka ne jau Elvī vienā ir vaina par to kolektīvu utt. - sastāvā ir daudz džeku no tā gada. Ja Elvis 1 tur visu čakarētu un taisītu sevi par mesiju, tad pēc viņa apstiprinājuma, ka būs izlasē, sekotu daudz negaidītu atteikumu.

  +3 [+] [-]

, 2024-04-22 15:51, pirms 2 nedēļām
Pareizi darīja Elvis.
Izkratīja sirdi, pateica ko domā un tālāk ar tīru galvu, lai spēlē izlasē.
Un būs labs palīgs!

  +5 [+] [-]

, 2024-04-22 15:54, pirms 2 nedēļām
Elvis Latvijā un arī pāri dīķim, visai bieži, ir ticis neapzināti un reizēm visnotaļ apzināti pārprasts vai nesaprasts - par to daļa vainas jāuzņemas pašam un otra puse paliek tiem, kas pārprot vai nesaprot.
Man šis "pirmā un pēdējā intervija" gājiens ir pilnīgi saprotams, bet tas uzliek par pienākumu "atbildēt par bazaru" uz laukuma... ja čempis viņam būs neizdevies (un komandu sporta veidā, tas var nebūt atkarīgs tikai no viņa), tad visai komandai būs publiski "jāstāv par viņu", jo to, kas vēlēsies piemest kādu pagalīti raganu sārtam būs daudz.
Lai veicas, Elvi! Ticu, ka Tu sevi atkal pierādīsi - pārāk daudz talanta un harizmas, lai tik ilgi nīkuļotu!

  +2 [+] [-]

, 2024-04-22 15:57, pirms 2 nedēļām
Geralt of Rivia rakstīja: A tas arī ir interesanti. Kāpēc par to, ka viņš pasaka, ka bija kolektīva problēmas ir jānoliek viņš nevis kolektīvs? Tas ir līdzīgi kā kādreiz ar Spruktu un nogurumu. Kāds godīgi pasaka - ir problēma X - un, lai kas labs nebūtu izdarīts pirms tam, pēkšņi tu esi sliktais. Ir tāds viens labs rādītājs, kas parāda, ka ne jau Elvī vienā ir vaina par to kolektīvu utt. - sastāvā ir daudz džeku no tā gada. Ja Elvis 1 tur visu čakarētu un taisītu sevi par mesiju, tad pēc viņa apstiprinājuma, ka būs izlasē, sekotu daudz negaidītu atteikumu.
Tas ka pateica tas ir pupu mizas(manuprāt). Tur jau bija tā, ka reāli pats slikti nostāvēja čempī, tad bija tā intervija, uz emocijam kko pateica, nākošajās spēlēs šķiet ka Šilovs kastē bija un pēkšņi atnāca uzvaras. No tā arī sākās cepiens ka Elvis tāds un šitāds, bojā klimatu utt. Pēc tam viņpus okeānam dažas nepārdomātas intervijas, visas neveiksmes žaketēs, un atsēdināšana, un tā tas velkas jau 2 gadus Un kad bija runas par visiem treidiem, arī asv podkāstos regulāri uzsvēra ka Elvis der ne visas komandās dēļ ego utt, būtu jāmācas sadzīvot ar viņu un vēl visāda herņa.Mediji ļoti lielā mērā ir iespaidojuši to kā ierindas hokeja skatītājs/fans/līdzjūtējs attiecas un domā Elvja sakarā. Šeit teiksim lielākā daļa Elvi šobrīd atbalsta tīri par to ka parādīja ka ir olas, bet reāli uz ielas pat bez šī visa es teiktu ka domas dalās uz 50/50.

  -1 [+] [-]

, 2024-04-22 16:02, pirms 2 nedēļām
Katrā viņa teikumā izpaužas iedomība. Ne jau fani viņu tādu uztaisa bet pats.

  +2 [+] [-]

, 2024-04-22 16:03, pirms 2 nedēļām
Gatis rakstīja: hokeja federācija dīc no valsts naudu... ka vajagot daudzās naudas...
pērk par to naudu aviobiļetes, apmaksā spēlētājam čempionātu...
atbrauc Elvis un līdzūtējiem pasaka: "sēdiet biksēs un nečīkstat... jūsu nodokļi man noderēs..."
izskatās jums mudakiem vēl nepietiek

  +6 [+] [-]

, 2024-04-22 16:03, pirms 2 nedēļām
Viss ir paša Elvja rokās. Visi visu aizmirsīs pie labi nospēlēta čempja, ar garantiju. Protams, līdz nākamajai reizei, kad wannabe brožeks atkal kautko samurgos.
1 2 3 4 5 6 191 komentārs