Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Celtics'' bez Porziņģa centīsies sasniegt pirmā NBA kausa pusfinālu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Celtics'' bez Porziņģa centīsies sasniegt pirmā NBA kausa pusfinālu
Džeisons Teitums. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz otrdienu tiks aizvadītas pirmās kausa ceturtdaļfināla spēles. Bostonas ''Celtics'' bez savainotā Kristapa Porziņģa pulksten 2.30 viesosies pie Indiānas ''Pacers''.

Šodien vēstījām, ka Kristaps Porziņģis NBA kausa ceturtdaļfināla spēlē pret Indiānas ''Pacers'' nepalīdzēs Bostonas komandai savainojuma dēļ.

• NBA kausa apakšgrupu spēlēs ''Celtics'' izcīnīja trīs uzvaras un piedzīvoja vienu zaudējumu. Labāka +/- rādītāja rezultātā bostonieši triumfēja Austrumu konferences C grupā, bet visas konferences ieskaitē bija trešā labākā komanda.

Ķeltu ceturtdaļfināla pretinieki ''Pacers'' uzvarēja visās četrās A grupas spēlēs.

• Mačs pret Indiānas ''Pacers'' tiks ņemts vērā arī regulārās sezonas ieskaitē.

• Komandas šajā sezonā jau reizi tikušās. Naktī uz 2. novembri ''Celtics'' savā laukumā sagrāva ''Pacers'' ar 155:104. Produktīvākais bostonietis tajā mačā bija Džeisons Teitums, kura kontā 30 punkti un 12 atlēkušās bumbas.

• Spēles uzvarētāja dosies uz Lasvegasu, kur norisināsies pirmā NBA kausa finālčetrinieka sacensības. Pusfinālā ''Celtics'' un ''Pacers'' dueļa uzvarētājai pretī stāsies ''Bucks'' un ''Knicks'' mača spēcīgākā komanda, kas noskaidrosies naktī uz trešdienu.

• Sagaidāms, ka Porziņģis būs vienīgais iztrūkums ''Celtics'' rindās, savukārt laukuma saimniekiem nepalīdzēs spēka uzbrucējs Džeilens Smits, bet neskaidra ir vienības līdera Tairīsa Halibērtona un Obi Topina dalība gaidāmajā cīņā.

• Naktī uz trešdienu NBA kausa ceturtdaļfinālus aizvadīs Rietumu konferences vienības. ''Suns'' viesosies pie ''Lakers'', bet Sakramento ''Kings'' uzņems Ņūorleānas ''Pelicans''.

• Pirmā NBA kausa finālčetrinieks no 7. līdz 9. decembrim tiks aizvadīts Lasvegasā.

NBA kauss, ceturtdaļfināli

SpēleLaiks
Bucks [1] – Knicks [4]6.12. 2.30
Pacers [2] – Celtics [3]2.30
Lakers [1] – Suns [4]6.12. 5.00
Kings [2] – Pelicans [3]5.00

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/in-season-tourn...

     [+] [-]

, 2023-12-04 18:38, pirms 5 mēnešiem
Priekš kam atkal bija vajadzīga tā dir*ana par ātru atgriešanos? Tāpat kā izlases gadījumā.

     [+] [-]

, 2023-12-04 19:23, pirms 5 mēnešiem
Damokla_zobens_23 rakstīja: Priekš kam atkal bija vajadzīga tā dir*ana par ātru atgriešanos? Tāpat kā izlases gadījumā.
Kāda dir*ana? Teica pēc nedēļas skatīsies. Ir pagājusi nedēļa un pāris dienas atpakaļ tikai kaut ko laukumā sāka darīt bez 5x5.Tāpat līdzi vnk ar nelido.
Jums jau te tikai drāmu tiem kuri neko nelasa
Reāli Valteru radinieki