Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Viņi cenšas panākt fizisku spēli kā reslinga mačā"

Emils Ozerinskis

Porziņģis: "Viņi cenšas panākt fizisku spēli kā reslinga mačā"
Kristaps Porziņģis pret Bemu Adebajo. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Latvijas vadošais basketbolists Kristaps Poziņģis turpina NBA izslēgšanas spēļu pirmās kārtas cīņas Bostonas "Celtics" rindās pret Maiami "Heat". Aizvadītajā naktī bostonieši atguva sērijas vadību (2-1). Pēcspēles sarunā ar mediju pārstāvjiem Porziņģis nevairījās apgalvot, ka iepriekšējā bijusi viņa sliktākā spēle zaļās komandas kreklā, ļaujot pretiniekiem viņu iegrožot ar fizisku basketbolu, kas līdzinājies reslinga mačam.

Atbildot uz reportieres jautājumu vai Porziņģa meklēšana spēles ievadā bija "Celtics" komandas uzsvars trešajai spēlei, latviešu basketbolists atbildēja noraidoši: "Nē, es tā nedomāju. Vienkārši vēlējos būt agresīvs. Metieni iekrita. Nedarījām neko īpaši atšķirīgu."

"Aizsardzībā vairāk pietuvojāmies viņu metējiem. Centāmies būt tuvāk un atņemt metienus. Tas radīja atšķirību. Tāpat palikšana uz zemes [neizlecot pretī metienam] radīja atšķirību. Visas šīs mazās lietiņas pielabojām un tas deva rezultātu," par darbībām aizsardzībā izteicās liepājnieks.

Porziņģis piekrita, ka sērijas otrā spēle bijusi viena no sliktākajām viņa izpildījumā Bostonas komandas kreklā: "Vecīt, tās bija divas garas dienas. Tāda spēle pamatīgi dega iekšā. Visdrīzāk tā bija mana sliktākā spēle kā "Celtics" spēlētājam, tad dedzināja. Par to nemelošu. Bija divas garas dienas, līdz vēlreiz varēju doties laukumā un veikt labojumus. Šoreiz neiekritu viņu spēles plānā visu laiku fiziski cīnīties kā viņi to gribēja. Izdevās pilnīgi cita spēle."

"Nedomāju, ka tas ir tik daudz mūsu trūkums fiziskā spēka spēlē. Runājot no savas perspektīvas, otrajā spēlē iekritu viņu fiziskajā spēlē, kas vairāk šķita kā reslings. Viņiem ir daudz grūtāk mūs apturēt, ja spēlējam kustīgāk un brīvāk. Ja spējam līdzsvarot visas pārējās lietas, tad mums viss būs kārtībā," noteica Porziņģis.

  +4 [+] [-]

, 2024-04-28 13:28, pirms 2 nedēļām
Žurnaļugas tiešākajā nozīmē. Jūs vispār pārlasāt ko te skribelējat? Pēdējās 2 rindkopās kļūda pēc kļūdas. Tas vienkārši parāda jūsu līmeni un vispārēju cieņu pret lasītāju. Tak pat pamatskolā bērniem ir iemācīts pārlasīt ko darbos ir rakstījuši.

  +1 [+] [-]

, 2024-04-28 16:51, pirms 2 nedēļām
Nu lai tā būtu, jo spēkam var likt pretīm tikai ātrumu un tehniku. Ja nevar, tad reslings neizbēgams.

     [+] [-]

, 2024-04-28 22:09, pirms 2 nedēļām
Joker's rakstīja: Žurnaļugas tiešākajā nozīmē. Jūs vispār pārlasāt ko te skribelējat? Pēdējās 2 rindkopās kļūda pēc kļūdas. Tas vienkārši parāda jūsu līmeni un vispārēju cieņu pret lasītāju. Tak pat pamatskolā bērniem ir iemācīts pārlasīt ko darbos ir rakstījuši.
Nezinu man pamatskola galvenais bija dabūt sekmīgu 4 un neko neparlasīt, tapēc nestreso!

     [+] [-]

, 2024-04-29 09:22, pirms 2 nedēļām
Kurš muļķis dod brīvi spēlēt pretiniekam ?