Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Porziņģis pēc traumas saglabā pozitīvismu: "Ar katru dienu kļūst labāk"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Porziņģis pēc traumas saglabā pozitīvismu: "Ar katru dienu kļūst labāk"
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Sagaidāms, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) favorītei Bostonas "Celtics" izslēgšanas spēļu otro kārtu vajadzēs aizvadīt bez Kristapa Porziņģa, kurš iedzīvojies savainojumā. Sarunā ar Ziemeļamerikas medijiem liepājnieks saglabāja pozitīvu noskaņojumu un pauda cerību, ka atlabs vēsturiskā ātrumā.

Regulārās sezonas labākā komanda Bostonas "Celtics" pirmajā kārtā ar 4-1 pārspēja Maiami "Heat", bet sērijas ceturtajā spēlē zaudēja Kristapu Porziņģi, kurš iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā. Tiek prognozēts, ka latvieša atgriešanās laukumā nenotiks Austrumu konferences otrajā kārtā.

"Iepriekšējā situācijā pagriezu potīti. Gāju pēc atlēkušās bumbas un pēc saskarsmes ar Taileru Herro pagriezu potīti. Laikam ar ķermeņa otru pusi centos pārāk kompensēt. Kad atspēros, uzreiz sapratu, ka nav labi," savainojuma anatomiju komentēja Porziņģis. "Kad saņēmu diagnozi, tad nomierinājos, jo neizskatās tik slikti, cik man sākumā likās."

Porziņģis atklāja, ka šosezon jau piedzīvojis identisku traumu, bet toreiz savainojuma pakāpe bijusi zemāka. "Izlaidu mazliet vairāk par nedēļu. Toreiz visu darījām lēni un prātīgi. Tagad ir cita sezonas daļa, būsim agresīvāki, bet tāpat – ar prātu," teica Porziņģis.

"Vēl nav nosprausts konkrēts atgriešanās datums. Kad sākšu darīt vairāk, tad kļūs skaidrāks. Ceru atlabt vēsturiskos ātrumos," smējās Porziņģis, kurš visas sarunas gaitā saglabāja pozitīvu attieksmi. Viņš norādīja, ka vēl nav atgriezies basketbola laukumā – pagaidām darbs notiek svaru zālē, tiek strādāts pie konkrētām kustībām. Lai gan katru dienu jūtams progress, Porziņģis norādīja, ka situācija jāvērtē nedēļu, nevis dienu kontekstā.

"Ar katru dienu kļūst labāk. Man ir labs noskaņojums ne tikai šodien, bet katru dienu. Protams, nav patīkami, kad nevaru spēlēt, bet ceru uz pēc iespējas ātrāku atgriešanos. Sliktākais, ko varētu izdarīt, ir sasteigt, tāpēc jābūt gudram," teica Porziņģis.

"Celtics" vēl nezina savu pretinieci otrajā kārtā, jo sērijā starp Klīvlendas "Cavaliers" un Orlando "Magic" ir neizšķirts 3-3. Izšķirošā spēle norisināsies šovakar. Porziņģis atzina – viņš vēlas kopā ar komandu doties uz izbraukuma spēlēm, lai būtu blakus, bet šo tēmu vēl nav pārcilājis sarunās ar mediķiem.

Sērijas pret Maiami pirmajās trīs spēlēs Porziņģis izcēlās ar attiecīgi 18, sešiem un 18 punktiem, bet ceturtajā spēlē aizvadīja tikai 14 minūtes. Viņš laukumu pameta pirmajā puslaikā.

  +1 [+] [-]

, 2024-05-05 10:43, pirms 2 nedēļām
Ja Bostona zaudēs nākamajās kārtās, un Kristaps nebūs atgriezties laukumā, tad grēkāzis tālu nebūs jāmeklē.

  +6 [+] [-]

, 2024-05-05 11:05, pirms 2 nedēļām
Dzimmiy rakstīja: Ja Bostona zaudēs nākamajās kārtās, un Kristaps nebūs atgriezties laukumā, tad grēkāzis tālu nebūs jāmeklē.
Pēc intervijas var spriest, ja sērija ievilksies būs gatavs jau sērijas beigas arī spēlēt. Kopumā BOS arī bez KP CAVS vai ORL ir jāņem un tāpēc var baigi nesteigties ar atgriešanos + ļoti labi, ka otrā sērijā būs 7. spēle - BOS iegūst laiku dziedēt visus savainojumus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2024-05-05 11:30, pirms 2 nedēļām
Dzimmiy rakstīja: Ja Bostona zaudēs nākamajās kārtās, un Kristaps nebūs atgriezties laukumā, tad grēkāzis tālu nebūs jāmeklē.
Man gan liekas, ka Denvera nemaz nebūs finālā un Bostona reāli paņems titulu ar visu KP

     [+] [-]

, 2024-05-05 11:43, pirms 2 nedēļām
Nemāk KP pūst pīlītes.
Pēc intervijas skaidrs, ka ātrāk par ECF 3.spēli nebūs atpakaļ.

     [+] [-]

, 2024-05-05 12:02, pirms 2 nedēļām
Laba zinja basketbolå.

  -1 [+] [-]

, 2024-05-05 12:13, pirms 2 nedēļām
Cūkcepure ELVĒ rakstīja: Baigais viszinis esi . Tu nemaz nezini kad tāda 3.spele būs pajoli 🤦🏻‍♂️😂🤣
Kā var nebūt?

Esmu skatījies ļoti daudz intervijas KP, un piefiksējis parālēli, ko saka citi avoti (Žanis).
"skatīsies nedēļu uz nedēļu"
"pakāpeniski palielinās slodzi"
0:55 - aizliegts teikt ikra savainojuma līmeni
2:47 "stronger... worse..."
apģērbts treniņformām, bet knapi staigā. 3 nedēļas tur minimums.

  +2 [+] [-]

, 2024-05-05 12:17, pirms 2 nedēļām
Dzimmiy rakstīja: Ja Bostona zaudēs nākamajās kārtās, un Kristaps nebūs atgriezties laukumā, tad grēkāzis tālu nebūs jāmeklē.
piesaisti savu kontu delfu lunāriem.
https://imgur.com/qkYhuM9
';

  +1 [+] [-]

, 2024-05-05 12:55, pirms 2 nedēļām
Gan jau atgriezīsies 8. numurs NBA spēlēt basketbolu.

  +3 [+] [-]

, 2024-05-05 13:55, pirms 2 nedēļām
Cūkcepure ELVĒ rakstīja: Nostradamus ir ieradies . Kur izzīlēji ka būs septītā spēle . Bostona uzvilks 4-1 vai 4-2 🫡😜
Viņš runā par Cavs magic spēli, tur ir 7.spēle.

     [+] [-]

, 2024-05-06 10:46, pirms 2 nedēļām
Robis rakstīja: Pēc intervijas var spriest, ja sērija ievilksies būs gatavs jau sērijas beigas arī spēlēt. Kopumā BOS arī bez KP CAVS vai ORL ir jāņem un tāpēc var baigi nesteigties ar atgriešanos + ļoti labi, ka otrā sērijā būs 7. spēle - BOS iegūst laiku dziedēt visus savainojumus.
Diez vai komanda un visi pārējie Bostonas fani gribētu sagaitīt 7 spēli. Tomēr to spēli var arī zaudēt. Turklāt, jo vairāk spēļu, lielāks risks arī citiem spēlētājiem iegūt kādu traumu.

     [+] [-]

, 2024-05-06 10:52, pirms 2 nedēļām
ps. Tāpat uzvarot ar 4-0 var nākties gaidīt pretinieku, jo tur var izvērsies 6 vai 7 spēļu sērija.

     [+] [-]

, 2024-05-06 10:55, pirms 2 nedēļām
Kristaps atgriezīsies laukumā , lai uzvarētu savas bijušās komandas. Conf. finālā paņems Knicks un lielajā finālā Mavs.

     [+] [-]

, 2024-05-06 11:12, pirms 2 nedēļām
Mavs diez vai būs , jo Klēbers ārā uz visu playoff. Reāli finālam jābūt Celtics pret Wolves/OKC.

     [+] [-]

, 2024-05-06 13:24, pirms 2 nedēļām
Black_king rakstīja: Diez vai komanda un visi pārējie Bostonas fani gribētu sagaitīt 7 spēli. Tomēr to spēli var arī zaudēt. Turklāt, jo vairāk spēļu, lielāks risks arī citiem spēlētājiem iegūt kādu traumu.
Es domāju par ORL-CAVS sēriju, ka tā ir ieielgusi un BOS ir gandrīz nedēļa kura sadziedēt zilumus, pagrieztas potītes utt. Nu jau CAVS uzvarējis un BOS nevajadzēs vairāk par 5 spēlēm ar vai bez KP.