Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lebrons par "Lakers" nepieciešamajām sastāva izmaiņām: "Tas nav jautājums man"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Lebrons par "Lakers" nepieciešamajām sastāva izmaiņām: "Tas nav jautājums man"
Lebrons Džeimss. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) ceturtdien aizvērsies spēlētāju pāreju logs. Uzmanības centrā ir Losandželosas "Lakers" iespējamie manevri, bet komandas galvenā zvaigzne Lebrons Džeimss norādījis, ka šādus lēmumus pieņem citi.

"Tas nav jautājums man. Man patīk tie spēlētāji, kas mums ir, un domāju tikai par to," atbildot uz jautājumu, vai Losandželosas "Lakers" rīcībā esošais sastāvs ir gana labs, lai cīnītos par titulu, politkorekts bija Lebrons Džeimss.

"Gatavosimies katrai spēlei, lai kādi būtu apstākļi, lai kādi spēlētāji būtu mūsu komandā. Lai kas arī notiktu," pauda Džeimss, kurš svaigākajā uzvarā iemeta 26 punktus. Vairāk pa spēkam bija tikai D'Andželo Raselam, kura vārds ievērpts baumās par aizmainīšanu. Pats Rasels gan bija atturīgs: "Man vienalga. Dodos uz darbu un strādāju. Tas arī viss."

"Lakers" izbraukumu pabeidza ar četrām uzvarām sešās spēlēs un Rietumu konferences kopvērtējumā meklējama devītajā vietā. Lai izvairītos no play-in turnīra, jāpaceļas vismaz līdz sestajai vietai.

ESPN vēstī, ka "Lakers" ģenerālmenedžeris Robs Pelinka ilgstoši diskutējis par iespējamajiem maiņas darījumiem.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2024-02-07 14:01, pirms 3 mēnešiem
Žēl, ka pie tik izcilas speles viņa vecumā un pat pie vesela Deivisa, viņš netiek pie komandas ar ko pēdējās sezonas reāli pacīnīties par titulu. Neredzu arī īsti nevienu maiņu, kas varētu palīdzēt ar tiem stulbumiem, ko pirms tam sataisījuši.