Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bīlam muguras trauma neļaus spēlēt vēl vismaz trīs nedēļas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bīlam muguras trauma neļaus spēlēt vēl vismaz trīs nedēļas
Bredlijs Bīls. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Fīniksas "Suns" paziņojis, ka Bredlijs Bīls atkal izkritis no ierindas muguras savainojuma dēļ. Viņa situācija tiks izvērtēta ne ātrāk kā pēc trīs nedēļām.

Vasarā no Vašingtonas "Wizards" pārnākušais Bredlijs Bīls muguras problēmu dēļ izlaida jaunās sezonas pirmās septiņas spēles. Debiju Fīniksas "Suns" rindās viņš piedzīvoja 8. novembrī un kopā aizvadīja trīs spēles pēc kārtas, līdz atkal izkrita no ierindas.

Trīs mačos aizsargs vidēji atzīmējās ar 17,3 punktiem, 5,3 atlēkušajām bumbām un 3,7 rezultatīvām piespēlēm, "Suns" gan izcīnot tikai vienu uzvaru. Fīniksa ar 6-6 bilanci ieņem devīto vietu Rietumu konferencē.

Potītes un ikra muskuļa savainojuma dēļ tikai četros mačos piedalījies arī Devins Bukers. Viņš un Bīls kopā vēl nav spēlējuši. Savukārt Kevins Durents nav izlaidis nevienu maču.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2023-11-18 13:51, pirms pusgada
Tas ir vājprāts... Suns, maigi sakot, iegrābušies. Nav bijusi neviena spēle kur BIG 3 būtu visi laukumā.