Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vardarbībā apsūdzēto "Hornets" uzbrucēju Bridžisu neielaiž Kanādā uz NBA spēli

Agris Suveizda

Vardarbībā apsūdzēto "Hornets" uzbrucēju Bridžisu neielaiž Kanādā uz NBA spēli
Mailzs Bridžiss. Foto: AFP/Scanpix

Iepriekšējā naktī piekto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Šārlotas "Hornets", kas novājinātā sastāvā piekāpās Toronto "Raptors" basketbolistiem (99:114). Ja citu spēlētāju nebija veselības problēmu dēļ, tad Mailza Bridžisa prombūtne saistīta ar to, ka viņš savas pagātnes dēļ nav ielaists Kanādas teritorijā, uzzinājis medijs ESPN.

Bridžisam 2022. gada vasarā tika izvirzītas trīs apsūdzības par vardarbību ģimenē – viņš bērnu priekšā uzbrucis savai tā laika dzīvesbiedrei un bērnu mātei. Bridžisa pozīcija tiesā bija no contest, vainu neatzīstot, taču arī neapstrīdot apsūdzības un tādējādi ar vienošanās panākšanu izvairoties no reāla cietumsoda. 25 gadus vecajam Bridžisam ir trīs gadu pārbaudes periods, un februārī viņam gaidāma tiesas sēde par tuvošanās lieguma pārkāpumu.

NBA iekšējā izmeklēšanā Bridžisu sodīja ar 30 spēļu diskvalifikāciju, taču, tā kā viņš apsūdzību dēļ jau izlaida visu iepriekšējo sezonu, amerikāņu uzbrucējs laukumā drīkstēja atgriezties agrāk. No novembra līdz decembra vidum Bridžiss aizvadīja 14 spēles, 12 sāka starta pieciniekā un vidēji 36,2 minūtēs izcēlās ar 19,6 punktiem, 7,2 atlēkušajām bumbām, 2,4 piespēlēm un 1,8 kļūdām. 2021./22. g. sezonā viņš sāka 80 spēles un vidēji 35,5 minūtēs tika pie 20,2 punktiem un 7,0 atlēkušajām bumbām, kļūdams par komandas rezultatīvāko spēlētāju.

Šārlotas "Hornets" ar bilanci 7-18 ieņem 13. vietu Austrumu konferencē un ir zaudējusi piecās spēlēs pēc kārtas – kopš 119:116 savā laukumā tieši pār "Raptors". Šonakt bez Bridžisa nespēlēja vēl trīs sākumsastāva basketbolisti, kā arī viens no vadošajiem rezervistiem – savainojumus ārstē Lamelo Bols, Marks Viljamss un Koudijs Mārtins, bet Gordons Heivords ir apslimis. Nākamā spēle Toronto paredzēta marta sākumā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2023-12-19 22:34, pirms 5 mēnešiem
Kā no Bridges vai izveidot Bridžiss 🤦🏽‍♂️🤮🤮

     [+] [-]

, 2023-12-19 22:46, pirms 5 mēnešiem
Suveizda var visu. Viņam nav saikne ar realitāti.

     [+] [-]

, 2023-12-20 09:18, pirms 5 mēnešiem
Briģis - tas būtu kārtīgi pa latvisko.
Ja nopietni, tad Hornets, jau kuro gadu, ir tādi miskastnieki, ka tur var spēlēt vai nespēlēt kurš grib - tāpat uz uzvaru lielu izredžu nav.