Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Man ļoti patīk spēlēt kopā ar Braunu"

Ivars Krūze
Ivars Krūze

Porziņģis: "Man ļoti patīk spēlēt kopā ar Braunu"
Kristaps Porziņģis. Foto. AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bostonas "Celtics" spēlētājs Kristaps Porziņģis pēcspēles intervijā uzteica komandas biedra Džeilena Brauna spējas laukumā, atzīstot, ka viņam ļoti patīk spēlēt kopā ar viņu.

"Man ļoti patīk spēlēt kopā ar Braunu," intervijas sākumā Porziņģis slavēja savu komandas biedru [Džeilenu Braunu]. "Starp mums ar katru spēli izveidojas arvien labāka sapratne. Godīgi sakot, viņš manus uzdevumus laukumā padara vienkāršus."

Vienā no spēles epizodēm Porziņģis saņēma teicamu "alley-oop" piespēli no Brauna, kas noslēdzās ar skaistu danku. Porziņģis arī šajā situācijā slavēja Braunu: "Viņš nebaidās izspēli noslēgt ar "alley-oop"."

Brauna un Porziņģa sadarbība tiek skatīta arī detalizētāk. Lielākā daļa Brauna piespēļu šosezon, kuras tiek adresētas Porziņģim, tiek atdotas vai nu tuvu grozam vai uz brīvu tālmetienu. Šis tiek minēts kā galvenais iemesls tam, ka Brauns vidēji spēlē pieļauj tikai 2.4 kļūdas – zemākais rādītājs kopš 2020. gada.

Porziņģim tika jautāts, ko viņš šajā spēlē iemācījies un uzzinājis par savu komandu. Latvietis atbildēja: "Ja godīgi, labs jautājums. Es domāju, ka mēs piesedzam viens otru. Drū [Holidejam] nebija tā labākā spēle, bet mēs spējām viņu piesegt. Viņam šī bija grūta spēle, jo pretī stājās iepriekšējā komanda, kas bija kā papildus nasta."

"Katru reizi, kad kādam no mums kaut kas neizdosies, būs kāds, kas spēj spert soli uz priekšu," Kristaps turpināja. "Šajā komandā ir ļoti talantīgi spēlētāji ar dažādām prasmēm, tāpēc mēs varam viens otru papildināt."

Spēles beigās "Bucks" izdevās atspēlēties un pietuvoties "Celtics", tāpat kā tas notika iepriekšējos Bostonas mačos. Porziņģim tika jautāts, kāpēc tā notiek un kā izvairīties no tā. "Kā spēlētājs, es to tā neizjūtu," Porziņģis atbildēja. "Tomēr, iespējams, mums vajadzētu izdarīt lielāku spiedienu spēles beigās. Bet, ja godīgi, šie pretinieki spēles beigās arī trāpīja svarīgus un sarežģītus metienus."

Izmantotie resursi:
https://www.youtube.com/watch?v=uPQ...

  -1 [+] [-]

, 2023-11-23 11:19, pirms pusgada
Ko var liet- ja būtu laba sapratne, tad pret Sirseņiem papildlaika beigās iedotu brīvam KP, nevis mestu traku truli.

  +2 [+] [-]

, 2023-11-23 15:54, pirms pusgada
nu vismaz solinu nesilda ka dazs labs

     [+] [-]

, 2023-11-24 00:06, pirms pusgada
maģiskais rakstīja: Ko var liet- ja būtu laba sapratne, tad pret Sirseņiem papildlaika beigās iedotu brīvam KP, nevis mestu traku truli.
Njā.... tev llabāk zināt....