Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pēdējo sezonu čempionu duelī ''Nuggets'' galotnē apspēlē Goldensteitu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Pēdējo sezonu čempionu duelī ''Nuggets'' galotnē apspēlē Goldensteitu
Džamals Marejs un Nikola Jokičs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Šodien Ziemassvētku dienas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēles turpinājās ar pēdējo divu sezonu čempionu spēli. Aukstasinīgāk nospēlējot galotnē, esošā čempione Denveras ''Nuggets'' ar 120:114 apspēlēja Goldensteitas ''Warriors''.

• Turpinoties Ziemassvētku vakara spēlēm Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA), kā otrie laukumā savstarpēju maču aizvadīja pēdējo sezonu čempiones – Denveras ‘’Nuggets’’ pret Goldensteitas ‘’Warriors’’.

• Denvera ir esošā čempione, bet Goldensteita kopš 2015. gada izcīnījusi četrus titulus.

• Šovakar Denvera izcīnīja piekto uzvaru pēc kārtas, 22. kopumā un 12. uzvaru 14 mačos savā laukumā.

• ‘’Warriors’’ pārtrūka piecu uzvaru sērija, turklāt klubs piedzīvoja devīto zaudējumu 15 spēlēs izbraukumā.

• Uzvarētājs noskaidrojās ceturtajā ceturtdaļā. Sākot no pirmās ceturtdaļas beigām, spēle ritēja punkts punktā.

• Ceturtās ceturtdaļas beigās izšķirošajos brīžos aukstasinīgi nospēlēja viens no ‘’Nuggets’’ līderiem, Džamals Marejs, kurš guva piecus punktus pēc kārtas, dodot sešu punktu vadību. Tā vairs no rokām izlaista netika.

• Marejs kopā ar Jokiču iemeta 54 punktus. Jokičam 26 punkti, no kuriem 18 gūti ar soda metienu palīdzību, 14 atlēkušās bumbas un astoņas piespēles, kamēr Marejam 28 punkti.

• Ar ‘’double-double’’ rādītājiem uzvarētāju rindās izcēlās arī Maikls Porters (19 punkti, 10 bumbas), kurš bija rezultatīvs pirmajā ceturtdaļā, un Ārons Gordons (16 punkti, 10 bumbas).

• Goldensteitas ‘’Warriors’’ sastāvā pēc divu spēļu izlaišanas slimības dēļ atgriezās Endrjū Viginss, kurš ar 22 punktiem kļuva par komandas rezultatīvāko spēlētāju.

• Pieticīga spēle Stefenam Karijam – trīs realizēti tālmetieni no 13 un kopumā 18 punkti mačā. Vēl virs desmit iemeta Dario Saričs (14), Džonatans Kuminga (13), Brandins Podziemskis (13) un Kriss Pols (13).

NBA spēles

SpēleRezultātsLabākie
Knicks – Bucks129:122Bransons 38 - Adetokunbo 32 (13 ab)
Nuggets – Warriors120:114Jokičs 26 (14 ab) - Viginss 22
Lakers – Celtics
Heat – 76ers
Suns – Mavericks

     [+] [-]

, 2023-12-26 07:47, pirms 5 mēnešiem
"Pēdējo pasaules čempionu sezonā" !!!