Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Jokičam un Dončičam triple-double, ''Nuggets'' un Mavs turpina uzvarēt

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Jokičam un Dončičam triple-double, ''Nuggets'' un Mavs turpina uzvarēt
Nikola Jokičs ar bumbu pret Lauri Markanenu. Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) ar triple-double atzīmējās Nikola Jokičs un Luka Dončičs, bet viņu pārstāvētās komandas Denveras ''Nuggets'' un Dalasas ''Mavericks'' turpināja spēlēt bez zaudējumiem.

• Pašreizējā NBA čempione Denveras ''Nuggets'' svinēja ceturto uzvaru tikpat aizvadītajās spēlēs, izbraukumā ar 110:102 pārspējot Jūtas ''Jazz''. Mājinieki vadībā atradās tikai pašā spēles ievadā, kad trāpīja trejaci, panākot 3:2.

• Finālsērijas MVP un pirmās nedēļas Rietumu konferences labākais spēlētājs Nikola Jokičs ''Nuggets'' uzvaru kaldināja ar triple-double – 27 punkti, desmit atlēkušās bumbas un 11 rezultatīvas piespēles. Džamals Marejs pievienoja 18 punktus un 14 piespēles.

• Mājiniekus no zaudējuma neglāba somu superzvaigznes Lauri Markanena 27 punkti, 14 atlēkušās bumbas un piecas piespēles, kā arī Vokera Keslera 22 punkti un 13 atlēkušās bumbas.

• Trešo uzvaru četrās spēlēs izcīnīja Goldensteitas ''Warriors'', kas mājās sagrāva Ņūorleānas ''Pelicans'' – 130:102. Teicams uzvarētājiem bija Stefens Karijs, gūstots 42 punktus un trāpot 15 no 22 metieniem no spēles.

• Aizvien tikai ar uzvarām turpina spēlēt Dalasas ''Mavericks''. Teksasas vienība izbraukumā pieveica Memfisas ''Grizzlies'', kas cieta ceturto neveiksmi – 125:110.

• Luka Dončičs Mavs panākumā atzīmējās ar triple-double – 35 punkti, pa 12 atlēkušajām bumbām un piespēlēm. Slovēnim tas bija otrais triple-double aizvadītajās trīs spēlēs.

• ''Grizzlies'' rindās pa 30 punktiem sakrāja pagājušās sezonas labākais aizsardzības spēlētājs Džerens Džeksons un Dezmonds Beins. Pirmajam arī deviņas bumbas zem groziem.

• Losandželosas ''Lakers'' ceturtās ceturtdaļas izskaņā atspēlējās un svinēja uzvaru pār ''Magic'' basketbolistiem ar 106:103. Orlando komanda piedzīvoja pirmo neveiksmi šajā sezonā.

Ezernieku panākumu ar 28 punktiem un astoņām piespēlēm kaldināja Diendželo Rasels, savukārt 26 punkti un 19 atlēkušās bumbas Entonija Deivisa kontā. ''Magic'' rindās 17 punkti Gerijam Herisam.

• Jannis Adetokunbo un Deimiens Lilards nokārtoja Milvoki ''Bucks'' triumfu pār Maiami ''Heat'' ar 122:114. Pirmais sakrāja 33 punktus un septiņas atlēkušās bumbas, bet otrais pievienoja 25 punktus. ''Heat'' labā 35 punktus sabēra Tailers Hīro.

NBA spēles

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Hornets – Nets121:133Pacers – Bulls105:112
Wizards – Celtics107:126Hawks – Timberwolves127:113
Raptors – Trail Blazers91:99Grizzlies – Mavericks110:125
Bucks – Heat122:114Pelicans – Warriors102:130
Thunder – Pistons124:112Nuggets – Jazz110:102
Lakers – Magic106:103

  +2 [+] [-]

, 2023-10-31 09:30, pirms pusgada
Luka pagaidām velk, bet cik ilgi vienītī pavilks ...

  +1 [+] [-]

, 2023-10-31 09:39, pirms pusgada
sporta lidzzinatajs rakstīja: Luka pagaidām velk, bet cik ilgi vienītī pavilks ...
Tas pats bija pagājušajā sezonā līdz brīdim, kad sezonas beigās daudzas komandas sāka spēlēt arī aizsardzībā un MAVS nolidoja tik zemu, ka netika pat PO. Kamēr pretinieki spēlē kruīza basketbolu ar izteiktu iso play, tikmēr Luka vāks status un komanda dabūs arī uzvaras.

     [+] [-]

, 2023-10-31 09:46, pirms pusgada
erty rakstīja: Tas pats bija pagājušajā sezonā līdz brīdim, kad sezonas beigās daudzas komandas sāka spēlēt arī aizsardzībā un MAVS nolidoja tik zemu, ka netika pat PO. Kamēr pretinieki spēlē kruīza basketbolu ar izteiktu iso play, tikmēr Luka vāks status un komanda dabūs arī uzvaras.
šajā spēlē, viņi centās Luku nosegt, problēma tā, kad Luku sāka segt, tā viņš bumbu deva tālāk un citi rezultātu taisīja

  -1 [+] [-]

, 2023-10-31 11:22, pirms pusgada
Real Rebel rakstīja: šajā spēlē, viņi centās Luku nosegt, problēma tā, kad Luku sāka segt, tā viņš bumbu deva tālāk un citi rezultātu taisīja
Tur jau tā lieta, ka sedza tikai Luku atsevišķās spēles daļās un pārējos kā pagadās. Pēc sezonas sākuma un vidus run and shoot basketbola bez aizsardzības, pēdējās 25 spēlēs sāk segt visus gandrīz visu spēles laiku un tad MAVS komandas rezultāti arī sāk stipri kristies. Kad pretinieki uzliek spiedienu, tad Luka un Ērvings grib uzvarēt divatā vai Luka vienatnē, un uzvaras vairs arī nenāk.

     [+] [-]

, 2023-10-31 12:50, pirms pusgada
erty rakstīja: Tur jau tā lieta, ka sedza tikai Luku atsevišķās spēles daļās un pārējos kā pagadās. Pēc sezonas sākuma un vidus run and shoot basketbola bez aizsardzības, pēdējās 25 spēlēs sāk segt visus gandrīz visu spēles laiku un tad MAVS komandas rezultāti arī sāk stipri kristies. Kad pretinieki uzliek spiedienu, tad Luka un Ērvings grib uzvarēt divatā vai Luka vienatnē, un uzvaras vairs arī nenāk.
Nu tā♥ mavs tika līdz konferences fināla un šis Mavs ir labāks, tā kā...Pie tam, pats LD izskatās, ka kaut ko ir pamainījis starpsezonā. Tā izturēšanās laukumā + intervijās, teiksim pēdējā, kur konkrēti norāda, kurš ir līderis defā viņiem un pārējie seko viņam. Iespējams, ka mavs iepriekš ir tas trūcis, ka nebija izteikta defa līdera

     [+] [-]

, 2023-10-31 13:04, pirms pusgada
erty rakstīja: Tur jau tā lieta, ka sedza tikai Luku atsevišķās spēles daļās un pārējos kā pagadās. Pēc sezonas sākuma un vidus run and shoot basketbola bez aizsardzības, pēdējās 25 spēlēs sāk segt visus gandrīz visu spēles laiku un tad MAVS komandas rezultāti arī sāk stipri kristies. Kad pretinieki uzliek spiedienu, tad Luka un Ērvings grib uzvarēt divatā vai Luka vienatnē, un uzvaras vairs arī nenāk.
10000 euro lieku pat neskatijies speli tikai atkal gudri diiirs smerdeli tas ka Luku sedza saja spele 100% skaidrs neesi skatijies neko! galvenais tikai iepirst savu sudaino sapi turpini raudat pie katra raksta taarp ! ;d

     [+] [-]

, 2023-10-31 13:28, pirms pusgada
Bo Mamba rakstīja: 10000 euro lieku pat neskatijies speli tikai atkal gudri diiirs smerdeli tas ka Luku sedza saja spele 100% skaidrs neesi skatijies neko! galvenais tikai iepirst savu sudaino sapi turpini raudat pie katra raksta taarp ! ;d
Ak cik Tu jauks cilvēks un pie tam vajag palasīt grāmatas, lai uzlabotu gramatiku. Spēli skatījos un Luku papresēja vien epizodiski, kad viņam uzkrita metieni. Pārējā laikā nebija presings, kura ietvaros viņš tiktu ļoti traucēts driblā un viņš varēja uzbrukumā izpausties. Pārējiem bija daudz brīvu metienu.
Nu neviena NBA komanda nespēlē nopietni aizsardzībā sezonas sākumā un vidū. Ja gribi redzēt smacējošu aizsardzību, kurā garie var neierobežotu laiku spēlēt aizsardzībā groza tuvumā, tad paskaties Eirolīgu. Tāda aizsardzība manis minētajos sezonas periodos nebūs un NBA garajiem nav atļauts ilgāk par 3 sekundēm aizsardzībā atrasties soda laukumā.