Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Par NBA labāko treneri pārliecinoši atzīts jauneklīgās "Thunder" stratēģis Degnolts

Agris Suveizda

Par NBA labāko treneri pārliecinoši atzīts jauneklīgās "Thunder" stratēģis Degnolts
Marks Degnolts. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Žurnālistu balsojumā par Nacionālās basketbola asociācijas pamatturnīra labāko treneri atzīts Oklahomsitijas "Thunder" vadītājs Marks Degnolts, kurš atzinību iepriekš bija izpelnījies arī kolēģu jeb Treneru asociācijas balsojumā.

No 100 žurnālistiem pirmajā vietā Degnoltu lika 89, tāpat amerikānis ieguva arī deviņas otrās un vienu trešo vietu, kopumā sakrājot 473 no 500 punktiem un labāko trijniekā neiekļūstot tikai vienā anketā. Otrais ar 158 punktiem bija Orlando "Magic" treneris Džamāls Mouzlijs (4-36-30), trešais ar 105 punktiem bija Minesotas "Timberwolves" stūrmanis Kriss Finčs (1-23-31), bet ceturtais ar 79 punktiem bija regulārās sezonas uzvarētājs Džo Mazula (2-16-21) no Bostonas "Celtics". Divas pirmās vietas saņēma arī Tims Tibodo no Ņujorkas "Knicks", vienu pirmo vietu – Eriks Spolstra no Maiami "Heat".

Oklahomsitijas "Thunder" ir viena no jaunākajām komandām līgā, bet ar talantīgiem spēlētājiem nopelnīja bilanci 57-25 un regulārajā sezonā kļuva par Rietumu konferences uzvarētāju, fotofinišā apsteidzot Denveras "Nuggets" (57-25) un Minesotas "Timberwolves" (56-26). "Mūsu komandu visu sezonu saucu par neparastu, un iemesls, kādēļ tā ir tik neparasta, ir neticamās ambīcijas. Visiem spēlētājiem rūp savas karjeras, viņi visi smagi strādā individuāli, bet viņi arī ļoti novērtē komandas biedru panākumus un atbalsta cits citu – viņi rūp cits citam un visu šajā sezonā ir sasnieguši kopīgiem spēkiem," TNT sacīja 39 gadus vecais Degnolts.

Degnolts par "Thunder" galveno treneri kļuva 2020. gada novembrī un pagājušajā sezonā tika atzīts par līgas otro labāko treneri – pārliecinošs uzvarētājs ar 100 pirmajām vietām bija Sakramento "Kings" treneris Maiks Brauns. 25 gadus vecais "Thunder" līderis Šejs Gildžess-Aleksandrs regulārajā sezonā izcēlās ar vidji 30,1 punktu, 6,2 piespēlēm, 5,5 atlēkušajām bumbām, 2,0 pārtvertām bumbām un 2,2 kļūdām. Līdz maiņai uz "Hornets" šajā komandā bija arī Dāvis Bertāns, 15 mačos ejot uz maiņu un vidēji 6,1 minūtē tiekot pie 2,9 punktiem. Izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā "Thunder" ar 3-0 ir vadībā pret Ņūorleānas "Pelicans".

     [+] [-]

, 2024-04-29 17:07, pirms 2 nedēļām
Nu valodnieki. Kāpēc tieši šādi ir atspoguļots trenera uzvārds?

     [+] [-]

, 2024-04-29 17:40, pirms 2 nedēļām
NBA kko čīto. Vietējie diegabikši tak teica, ka šis neko nejēdzot, jo Bertānu nelaiž laukumā.

     [+] [-]

, 2024-04-29 20:41, pirms 2 nedēļām
Flashlight user rakstīja: NBA kko čīto. Vietējie diegabikši tak teica, ka šis neko nejēdzot, jo Bertānu nelaiž laukumā.
Tas jau ir tieši iemesls kāpēc šis džeks saņēma balvu. Viņam vadība saka - savu labāko džeku taupam PO. Tu cīnies ar pabirām laukumā. Un redz. Ar Dāvja pabirām vēsi paņēma rietumus.