Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Fitnesa sportistēm Pajulai un Zolotovai zelta medaļas IFBB starptautiskajās sacensībās Maltā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Fitnesa sportistēm Pajulai un Zolotovai zelta medaļas IFBB starptautiskajās sacensībās Maltā
Latvijas fitnesa sportistes ar LBFBF prezidenti K.Vederņikovu un IFBB prezidentu R.Santonju. Foto: EastLab/Jakub Csontos

Šonedēļ mājup no Maltas galvaspilsētas ar divām zelta medaļām, absolūtajām uzvarām un bronzas medaļu atgriezusies Latvijas fitnesa komanda, kas piedalījās Starptautiskajā fitnesa turnīrā „IFBB Diamond Cup Malta 2024”.

Latvijas delegācijas sastāvā valsti pārstāvēja četras Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas sportistes, kā arī prezidente Kristīne Vederņikova un viceprezidents Vladimirs Belovs. Sacensībās piedalījās vairāk par 150 sportistiem no 23 valstīm. Sportistu sagatavotības līmenis bija ļoti augsts un turnīrs pulcēja daudzus titulētos Eiropas un pasaules čempionus un godalgoto vietu ieguvējus.

Latvijas izlases sportiste, rīdziniece Jūlija Pajula tika pieteikta dalībai gan pieaugušo, gan "masteru'' vecuma grupās. Ļoti spēcīgā konkurencē Jūlija Pajula uzrādīja augstu rezultātu, izcīnot 1. vietu bodifitnesa kategorijā un iegūstot Latvijas vēsturē pirmo Pro karti sieviešu disciplīnās. Sportistes uzvara apliecina Latvijas augsto līmeni fitnesa sporta veidos.

Fit model kategorijā Latvijas sportiste Daniela Zolotova uzrādīja fantastisku rezultātu un ar skaistu prezentāciju izcīnīja zelta medaļu, čempiones titulu un absolūto uzvaru sacensībās. Bikini kategorijā Daniela ierindojās 2. vietā, kas ir augsts personīgais sasniegums.

Latvijas izlases sportiste Zoja Baranova sīvā konkurence izcīnīja bronzas medaļu bikini kategorijā. Latvijas komandas debitante, fit model sportiste Jūlija Grenza ierindojās 4. vietā fit model kategorijā.

Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija apsveic Latvijas izlasi ar veiksmīgo dalību sacensībās, ar izcilo panākumu nozīmīgajā turnīrā un turpina gatavoties galvenajām sacensībām, kas notiks maijā Spānijā un Rīgā. Esiet laipni aicināti atbalstīt Latvijas sportistes IFBB Starptautiskajā turnīrā "Rīgas Pērle", kas notiks 12. maijā Koncerta zālē Atta Centre, Krasta iela 60.

Materiālu sagatavoja
Vanesa Belova
Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas ģenerālsekretāre