Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas Jātnieku federācijas prezidents Blaus iztur uzticības balsojumu un saglabā amatu

Agris Suveizda

Latvijas Jātnieku federācijas prezidents Blaus iztur uzticības balsojumu un saglabā amatu
Agris Blaus. Foto: LJF

Šodien, 19.aprīlī, kultūras namā “Berģi” notika Latvijas Jātnieku federācijas (LJF) Biedru sapulce, kuras darba kārtībā tika paredzēts arī jautājums par LJF prezidenta vēlēšanām.

Uzticības balsojumā ilggadējais LJF prezidents Agris Blaus saņēma pārliecinošu biedru atbalstu, līdz ar to sapulces turpinājumā jautājums par iespējamām prezidenta vēlēšanām vairs netika skatīts. Par Agra Blaua palikšanu Latvijas Jātnieku federācijas prezidenta amatā nobalsoja 67 sapulces dalībnieki, pret bija 35.

LJF prezidents Agris Blaus pateicās biedriem par uzticību un atbalstu, minot, ka šie biedri pat visgrūtākajos brīžos ir cīnījušies un strādājuši kopā ar viņu. A.Blaus pauda pārliecību, ka tikai kopā ir iespējams sasniegt augstus rezultātus un veidot labāku nākotni jāšanas klubiem, sportistiem un Latvijas Jātnieku federācijai.

Plānots, ka turpmāk LJF valdē strādās Romāns Mežeckis, Māris Millers, Jānis Jurašs, Dainis Līvmanis, Līga Pētersone, Laura Liberte, Juris Mežnieks, Aivars Draudiņš, Anete Bilzēna, Ojārs Petrēvics.

Informāciju sagatavoja:
Kate Ansone, LJF Preses dienesta vadītāja

     [+] [-]

, 2024-04-19 19:45, pirms 2 nedēļām
no rīta sab.radio taurēja, ka baigā intriga. te tev nu bija. izrādās, ka žurnālisti bija pērkami, ka nesaprata drēbi.

     [+] [-]

, 2024-04-19 20:52, pirms 2 nedēļām
Domāju, ka žurnālistiem tāpat kā 99,9x % Latvijas iedzīvotāju ir pie pakaļas, kas ir LJF prezidents.

     [+] [-]

, 2024-04-19 20:53, pirms 2 nedēļām
Vai tagad būs sankcijas pret Neretnieku?