Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Maskajeva un Pītersa cīņa atcelta

Pasaules čempions boksā WBC versijā, krievs Oļegs Maskajevs (attēlā) guvis muguras savainojumu, tādēļ viņa cīņa ar titula pretendentu Semjuelu Pītersu, kurai bija jānotiek 6. oktobrī, atcelta uz nenoteiktu laiku.

Maskajeva menedžeris Freds Kešs paziņoja, ka bokseris kārtējā treniņā, skrējiena laikā, sajutis sāpes mugurā. Rentgena uzņēmums parādīja, ka Maskajevam mazliet no vietas ir izgājuši daži mugurkaula diski, un ārsti viņam ieteica atcelt cīņu.

Turpretī Pītersa pārstāvji nekavējoties sniedza savu atbildi uz šo notikumu, sakot, ka jūtas "šokēti un vīlušies". "Esam ļoti šokēti un pat vīlušies apstāklī, ka Maskajevs atsakās no cīņas. Gatavojamies pārbaudīt savainojuma patiesumu un tā nopietnības pakāpi," pastāstīja Pītersa pārstāvis Dino Duva.

"Kad un ja Maskajevs atveseļosies, mēs ar lielāko prieku cīnīsimies ar viņu. Pats Pīterss tik ilgi ir gaidījis šo iespēju cīnīties par pasaules čempiona titulu, ka viņam nav laika sēdēt un gaidīt, kamēr Maskajevs atlabs. Pītersam par titulu ir jācīnās 6. oktobrī, tāpēc lūdzu WBC organizācijai līdz šim datumam atrast mums kādu pienācīgu pretinieku," piebilda Duva.

Izmantotie resursi:
www.allboxing.ru
Foto: AP

     [+] [-]

, 2007-09-22 14:43, pirms 17 gadiem
Kad negrib strādāt, jālauž instrumenti... Joks Vēlu ātrāku atveseļošanos...

     [+] [-]

, 2007-09-22 15:05, pirms 17 gadiem
Divaini - ari vecakajam Klicko muguras diski bija pie vainas... Baiga skrobe - jau divas vera nemamas cinas atceltas supersmagaja svara