Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Toms Īvāns izcīna trešo vietu Pasaules kausā iekštelpu lidošanā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Toms Īvāns izcīna trešo vietu Pasaules kausā iekštelpu lidošanā
Foto: Aerodium

Ķīnas Tautas republikas īpašajā administratīvajā reģionā Makao notiekošajā 5. Pasaules kausa izcīņā, 3. Eiropas kausa izcīņā un 1. Āzijas kausa izcīņā iekštelpu lidošanā (indoor skydiving), kas norisinājās no 16. līdz 22. aprīlim, Latvijas pārstāvis Toms Īvāns (31) izcīnija Eiropas kausu un ieguva trešo vietu frīstaila jeb brīvās izvēles programā Pasaules kausa izcīņā.

2018. gadā Bahreinā notiekošajā Pasaules kausa izcīņā Toms Īvāns ieguva Pasaules kausu, 2022. gadā Pasaules kausa izcīņā Beļģijā Toms ierindojās trešajā vietā.

“Trešajā vietā būt ir viegli. Mainoties paaudzēm un attīstoties tehnoloģijām, attīstās arī iekštelpu lidošana. Gados jaunāki lidotāji sastāda nopietnu konkurenci visiem. Attīstība ir bijusi unikāla pēdējos gados. Taču savu trešo vietu vērtēju ka mazu pilienu kopīgajā labās pieredzes jūrā, kas noteikti ir labs rezultāts.”

Šogad Pasaules Kausa izcīņā piedalījās kopumā 212 atlēti, kuri pārstāvēja 28 nācijas.

Pasaules kausa izcīņa notiek reizi divos gados.

Šogad Pasaules kausa, Eiropas kausa un Āzijas kausa izcīņa norisinājās GoAirborne Macau vertikālā vēja tunelī, kas ir jaunradīts Latvijas uzņēmumā AERODIUM.

Pateicoties AERODIUM jaunradītiem un patentētiem risinājumiem, tostarp aktīvam drošības sietam, dzesēšanas sistēmai un gaisa plūsmas izkliedes ģeometrijai, sacensības norisinājās augstākajā iespējamajā līmenī un daudzi Pasaules kausa izcīņas dalībnieki novērtēja AERODIUM veidoto tuneli kā izcilāko tuneli, kādā līdz šim ir nācies lidot.

Informāciju sagatavoja:
Ansis Egle

     [+] [-]

, 2024-04-24 15:56, pirms nedēļas
Vai tiešām par kārtējo skaistumkonkursu ir jāraksta sporta portālā?