Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Kaspars Jermacāns

Video: "RFS" uzvar "Riga" un pārtrauc sešu spēļu neizšķirtu sēriju

"TonyBet'' futbola Virslīgas Rīgas derbijā “RFS” ar 2:1 uzvar “Riga” komandu. Pirmos vārtus guva Petrs Marešs pēc eleganta sitiena no gaisa. Otros vārtus iesita Mankendā, kurš bija atstāts viens pats vārtu priekšā nepiesegts. Uzvaras vārti pēc Roberta Savaļnieka tāla centrējuma Darko Lemajiča kontā. Piedāvājam īsu spēles apskatu.

Roberts Savaļnieks. Foto: Sanita Sparāne/RFS
5

RFS līderu cīņā grauj vairākumā un pārtrauc "Daugavpils" uzvaru skrējienu

"TonyBet" Virslīgas vadībā nostiprinājusies čempionvienība RFS, kas šovakar savā laukumā ar rezultātu 5:0 sakāva novājināto "Daugavpili" un nostūma to uz trešo vietu turnīra tabulā.
Džibrils Gejs. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
2

Senegālieši atgūst vārtu garšu, "Valmiera" ķer rokā līderu grupu

"TonyBet" Virslīgā jau sestajā spēlē pēc kārtas nezaudēja "Valmiera", kas šovakar izbraukumā Liepājā ar rezultātu 2:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu"/LFS, pret kuru pirmajā aplī mājās samierinājās ar neizšķirtu. Abus vārtus guva senegāliešu uzbrucēji - Džibrils Gejs un Meisa Diops.
"Liepāja" pret "Audu". Foto: FK Liepāja
9

"Auda" neizmanto iespējas, "Liepāja" turpina krāt pa punktiņam

Kopš aprīļa bez uzvarām cīnās "Audas" un "Liepājas" komandas, šodien Mežaparkā abām spēkojoties 1:1. "Audai" piecu neuzvarēto spēļu virkne, bet "Liepājai" – jau astoņu.