Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

"Celtics" treneris neizslēdz iespēju, ka Porziņģis varētu atgriezties nākamajā spēlē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Celtics" treneris neizslēdz iespēju, ka Porziņģis varētu atgriezties nākamajā spēlē
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bostonas "Celtics" galvenais treneris Džo Mazula norādījis, ka savainotais Kristaps Porziņģis ierindā varētu atgriezties jau nākamajā spēlē, kas reizē būs NBA kausa ceturtdaļfināls.

Pirms mājās izcīnītās uzvaras pret Filadelfijas "76ers" Džo Mazula norādīja, ka Kristaps Porziņģis vēl nav gatavs atgriezties laukumā, taču naktī no pirmdienas uz otrdienu paredzētais duelis viesos pret Indianas "Pacers" jau izskatoties reālāk. "Turpināsim situāciju vērtēt no dienas uz dienu," pauda Mazula.

Bostonas galvenais treneris norādīja, ka Porziņģis vakar atgriezies basketbola laukumā. 24. novembrī "Celtics" latvietis savainoja ikra muskuli, un savainojums licis izlaist trīs mačus. Bostona uzvarējusi visās spēlēs.

Naktī uz otrdienu pulksten 2:30 viesos jācīnās pret Indianas "Pacers". Spēle notiks ne tikai regulārās sezonas, bet arī NBA kausa ietvaros, komandām aizvadot ceturtdaļfināla dueli.

     [+] [-]

, 2023-12-02 14:01, pirms 5 mēnešiem
Intriga tiek uzturēta.
Ja KP būs uz strīpas, tad "tuvākais laiks " nozīmē apm 10 d., skaidra bilde.