Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: ''''Thunder'' ir talantīga komanda. Viņu uzvara nebija nejaušība''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Porziņģis: ''''Thunder'' ir talantīga komanda. Viņu uzvara nebija nejaušība''
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix

LETA. Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis otrdien pēc viņa pārstāvētās vienības Bostonas "Celtics" zaudējuma Oklahomasitijas "Thunder" atzina, ka pretinieki ir ļoti talantīgi un ne velti komanda ir starp Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences līderēm.

"Thunder" līgas līderi pieveica ar 127:123 (31:29, 27:32, 40:25, 29:37).

“Viņi izdarīja labu darbu, kāpināja spēles tempu, bet mēs uz to nespējām noreaģēt, lai gan ceturtajā ceturtdaļā mēs spējām atgriezties spēlē," pēc zaudējuma sacīja viens no "Celtics" līderiem Kristaps Porziņģis. ""Thunder" ir jauna un talantīga komanda un viņu uzvara nebija nejaušība. Tā ir viena no augšgala komandām Rietumos un ir labi pret tādām spēlēt. Šī mums bija laba pieredze.”

Jau vēstīts, ka Porziņģis ar 34+10 bija savas komandas rezultatīvākais spēlētājs, bet Dāvis Bertāns pēc trenera lēmuma "Thunder" sastāvā laukumā nedevās.

"Šī mums bija laba mācība, lai gan teju atspēlējāmies," piebilda Porziņģis. "Neskatoties uz zaudējumu, man spēle patika, un no tās šo to var paņemt līdzi nākamajiem mačiem."

"Celtics" pārtrūka savu sešu uzvaru sērija, tomēr ar 26 uzvarām 37 spēlēs ieņem pirmo vietu gan Austrumu konferencē, gan visā līgā. Tikmēr "Thunder" šī bija piektā uzvara pēc kārtas un vienība ar 23 uzvarām 32 spēlēs ieņem otro vietu Rietumu konferencē.

"Thunder" nākamo maču aizvadīs jau trešdien, kad izbraukumā tiksies ar Atlantas "Hawks", bet "Celtics" nākamā spēle būs piektdien savā laukumā pret Jūtas "Jazz" komandu.

Izmantotie resursi:
LETA

  +1 [+] [-]

, 2024-01-03 10:57, pirms 4 mēnešiem
Es teiktu, ka Thunder būs ļoti ciets rieksts jebkurai komandai. Ļoti simpātiska komanda, kaut kādas paralēles var vilkt ar Latvijas izlasi. Bet Dāvja vietā es ar steigu meklētu citu komandu, varbūt pat Bostonu...

  +1 [+] [-]

, 2024-01-03 11:32, pirms 4 mēnešiem
Šindleru Jēkabs rakstīja: Es teiktu, ka Thunder būs ļoti ciets rieksts jebkurai komandai. Ļoti simpātiska komanda, kaut kādas paralēles var vilkt ar Latvijas izlasi. Bet Dāvja vietā es ar steigu meklētu citu komandu, varbūt pat Bostonu...
Tur jau tas Thunder spēks, ka viņi var izspēlēt "Dāvja kārti" un būt neprognozējami ik katru spēli.

     [+] [-]

, 2024-01-03 12:09, pirms 4 mēnešiem
sporta lidzzinatajs rakstīja: Tur jau tas Thunder spēks, ka viņi var izspēlēt "Dāvja kārti" un būt neprognozējami ik katru spēli.
Dāvis var dot pienesumu uzbrukumā, bet aizsardzībā nu nekādi, tāpēc neredzu viņam perspektīvu šajā komandas modelī. Visi metēji, visi spēlē aizsardzībā, fiziskais un ātrums. Tikai dažām komandām ir ko likt pretī. Bostona šobrīd ir labāka tikai talanta ziņā, bet nav dziedāts, ka pēc sezonas vai divām ķelti būs labāki.

  +1 [+] [-]

, 2024-01-03 12:22, pirms 4 mēnešiem
sporta lidzzinatajs rakstīja: Tur jau tas Thunder spēks, ka viņi var izspēlēt "Dāvja kārti" un būt neprognozējami ik katru spēli.
es pat pa ilgiem gadiem ielogojos, bravo komentāram

     [+] [-]

, 2024-01-03 14:11, pirms 4 mēnešiem
Jautājums autoram- ja bostona ir uzvarējusi 26 spēles un zaudējusi 7, cik spēles viņi kopā ir nospēlējuši? Tiešām 37,kā minēts rakstā ?