Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Teitums komentē sasniegto punktu rekordu, Porziņģis akcentē talanta līmeni

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Teitums komentē sasniegto punktu rekordu, Porziņģis akcentē talanta līmeni
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Bostonas ''Celtics'' spēlētājs Džeisons Teitums pēc uzvaras naktī uz svētdienu pār Bruklinas ''Nets'' komentēja kļūšanu par jaunāko kluba spēlētāju vēsturē, kurš iemetis desmit tūkstošus punktus. Savukārt Kristaps Porziņģis vēlreiz vērsa uzmanību, ka spēlē talantīgākajā komandā karjeras laikā.

Naktī uz svētdienu uzvaru pār Bruklinas ''Nets'' svinēja Kristapa Porziņģa Bostonas ''Celtics'' (124:114). Porziņģis maču noslēdza ar 22 punktiem, septiņām bumbām zem groziem un trīs bloķētiem metieniem.

Spēle ieies vēsturē ar faktu, ka ''Celtics'' viens no līderiem Džeisons Teitums kļuvis par jaunāko spēlētāju kluba vēsturē, kurš sasniedzis desmit tūkstošu gūto punktu skaitu. Viņš to paveicis 25 gadu vecumā. Spēli Teitums noslēdza ar 32 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām. ''To vēl ir grūti aptvert, taču noteikti, ka tas ir nozīmīgs sasniegums. Esmu pateicīgs, ka man ir iespēja būt daļai no tik īpaša kluba. Man ir laimējies, ka esmu spēlējis labās komandās ar labiem treneriem un komandas biedriem,'' pēc spēles teica Teitums, kurš pirms mača zinājis, ka no 10 tūkstošu punktu robežas atpaliek par 16 punktiem.

''Visa komanda ir talantīga. Īpašs par šo komandu ir tas, ka mums ir vairāki ļoti meistarīgi spēlētāji un ir tādi, kuri vienkārši dodas cīnīties. Puiši, kuri grib uzvarēt,'' turpināja Teitums. Lai arī uzvara izcīnīta grūtā spēlē, Porziņģis pauda, ka tieši šādas uzvaras vienībai nepieciešamas sezonas ievadā. ''Mums šādas spēles ir jāuzvar. Mēs nespēlējām to labāko basketbolu, bet tāpat pratām uzvarēt.'' Viņš turpināja teikt, ka spēlē talantīgākajā komandā karjeras laikā. ''Šī ir pārliecinoši talantīgākā komanda, kādā esmu spēlējis. Mums ir tik daudz veidu, kādos varam spēlēt. Nav svarīgi, kā pret mums spēlē aizsardzībā. Mēs varam tam pielāgoties un likt pretiniekiem ciest par kļūdām.''

Sezonu ''Celtics'' turpinās naktī uz otrdienu, kad gaidāms mačs izbraukumā pret Minesotas ''Timberwolves''.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/NBCSCeltics
https://theathletic.com/5032032/202...
https://www.nba.com/game/bos-vs-bkn...

     [+] [-]

, 2023-11-05 17:36, pirms pusgada
KP beidzot mierīgs gads būs. uzbrukumā ir, kam mest, var šansēt defā. nebūs jāraujas visu spēli. plovi būs interesanti. izskatas pēc b2b gredzeniem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2023-11-05 19:30, pirms pusgada
zexxxx rakstīja: vienigais gredzens ko tas garais lempis uzvilks ir uz pimpja
aha, kad tu vēzītī nostāsies

  +1 [+] [-]

, 2023-11-05 19:45, pirms pusgada
K-Rab rakstīja: aha, kad tu vēzītī nostāsies
kādā vēl vēzīti krieveli