Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: ''Šādi zaudējumi palīdz komandai augt''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Porziņģis: ''Šādi zaudējumi palīdz komandai augt''
Kristaps Porziņģis. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Kristaps Porziņģis pēc pirmās neveiksmes Nacionālās basketbola asociācijas sezonā Bostonas ''Celtics'' rindās pauda, ka šāda neveiksme komandai bija nepieciešami, lai varētu uzlabot sniegumu uz nākamajām spēlēm.

Naktī uz otrdienu pirmo zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonā piedzīvoja Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas ''Celtics'', kas pagarinājumā ar 109:114 atzina Minesotas ''Timberwolves'' pārākumu. Latvietis spēli noslēdza ar 20 punktiem un piecām atlēkušajām bumbām.

''Mums tas bija vajadzīgs,'' pēc spēles par zaudējumu teica Porziņģis. ''Manuprāt, kļūstot labākiem, mēs vai nu uzvaram, vai mācāmies. No šī vakara mums ir ko mācīties,'' turpināja liepājnieks, kurš sezonu sācis ar 19.4 punktiem vidēji spēlē un 7.2 atlēkušajām bumbām. ''Šādi zaudējumi palīdz komandai augt. Mums, iespējams, tas bija vajadzīgs visvairāk, jo līdz šim nebijām zaudējuši. Viņi spēlēja patiešām labi. Uzslavas Minesotai.''

Lai arī šonakt Bostona piekāpās, tā joprojām ir Austrumu konferences līdere ar piecām uzvarām sešās spēlēs. Tikpat ir Filadelfijas ''76ers'' un naktī uz ceturtdienu tieši pret šo komandu ''Celtics'' turpinās sezonu.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/5038961/202...

     [+] [-]

, 2023-11-07 18:20, pirms pusgada
Es tur neredzu nekādu komandas spēli. Diemžēl. Nezinu kāpēc par Celtic fano, vieni individuālisti, ja krīt ir uzvaras, ja kārtīgi uzspiež pret viņiem aizsardzībā, ir vakarnakts rezultāts. KP vispār vienreiz tika pie bumbas 4. ceturtdaļā, kad to jau vairs nebija kur likt...pagarinājumā tas turpinājās. Nespēlētu tur KP, neskatītos to komandu. Kāds kaifs bija LV spēles pasaules kausā.

     [+] [-]

, 2023-11-07 20:03, pirms pusgada
Par šo zaudējumu atbildība būtu jauzņemas Braunam. Jo projām spēlē "Stulbu statistiku". Papildlaikā arī Teitums aizmirsa par KP8 +nespēja nosegt EDWARDSU = likumsakarīgs rezultāts.

     [+] [-]

, 2023-11-07 20:33, pirms pusgada
Tpc, ka spēlē savtīgi. Jau kuru gadu KP ir tā, ka neviens viņam negrib dot bumbu. Treneri mīkstie jau arī nevar mainīt un var teikt, ja KP Celtics neizcina titulu, tad ir sudigi

     [+] [-]

, 2023-11-07 20:34, pirms pusgada
11 metieni pa spēli nu wtf kas tas ir

     [+] [-]

, 2023-11-07 20:39, pirms pusgada
norcha 172 rakstīja: Es tur neredzu nekādu komandas spēli. Diemžēl. Nezinu kāpēc par Celtic fano, vieni individuālisti, ja krīt ir uzvaras, ja kārtīgi uzspiež pret viņiem aizsardzībā, ir vakarnakts rezultāts. KP vispār vienreiz tika pie bumbas 4. ceturtdaļā, kad to jau vairs nebija kur likt...pagarinājumā tas turpinājās. Nespēlētu tur KP, neskatītos to komandu. Kāds kaifs bija LV spēles pasaules kausā.
KP spēlēja ar miežgraudu,domā,ka ta var labi redzēt? Tapēc jau arī nedeva tik bieži bumbu, abet savus 20 sameta šā kā tā.